返回列表 回復 發帖
就是咯,現在連白天都甘
條骨都無佐lu
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 c7 y% i- M5 m3 C
你係都要襯個壇有問題既時候嚟有乜辦發
) {+ f) R' Z( R: @, Ltvb now,tvbnow,bttvblckiong 發表於 2014-10-21 10:50 PM
個壇係都要趁我返嚟先有問題,我都冇乜辦法
局部區域潛水中...
每月10幾億利息?那麼言爺應有100億左右的存款了!" Y; [/ a- ~, N8 b/ ^( d+ `" d$ n" C" M
巧開來 發表於 2014-10-22 05:31 PM
150都唔止啦,都可以望梅止渴嘅
局部區域潛水中...
. M# A2 {2 P! y/ r2 ^
原來言爺有甘多金庫。。。
' b8 _/ p; E; Q/ s% QSweetLemon 發表於 2014-10-23 09:29 AM
檸姐妳睇得咄都唔好爆響口啦
局部區域潛水中...
言大哥早晨,點解我仲未有既???
+ }. ?* V/ K" g" b  ]1 p1 l% heqwai 發表於 2014-10-26 11:53 AM
EQ姐乜妳咁遲返架?唔單只妳冇,連貓姐同嗰個kk bro都冇,我都冇辦法
局部區域潛水中...
大家好,繼續潛水
局部區域潛水中...
言公子吾好成日閃好喔
條骨都無佐lu
大家早晨,早上真是好太多
條骨都無佐lu
大家好,繼續潛水2 i! Q  \& ~5 V2 s5 }
金石良 發表於 26/10/2014 09:17 PM
tvb now,tvbnow,bttvb# r" O3 c% v- W
# C6 _: Z* Y! q9 y
潛得水多,要浮頭唔易o架
認真睇真啲真係又真係
C兄早晨財大早晨言兄早晨大家早晨
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
  X4 k# p- j% Q6 [

5 J' L; D1 G' N7 r' W& Q" q4 J公仔箱論壇潛得水多,要浮頭唔易o架公仔箱論壇( r1 J& A* e9 E; @8 M* W1 z/ W
lckiong 發表於 2014-10-27 11:47 AM
, O+ ]# ]) ~! q. H, z% GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。他可能就是密謀唔再蒲頭
條骨都無佐lu
C兄,財大,言爺及各位好!
潛得水多,要浮頭唔易o架公仔箱論壇& e' I9 C( s7 c# q5 s, i
lckiong 發表於 2014-10-27 11:47 AM

) R- R2 U, V& f6 v: t9 p6 E+ }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。他可能就是密謀唔再蒲頭
1 V/ v2 E$ \6 ?" ^) |lhy92725 發表於 27/10/2014 05:02 PM
. U7 }* c$ k! J0 Z1 c9 P公仔箱論壇
# j' n4 y0 B0 P' Q9 B. |os.tvboxnow.com散盡家財就唔使浮頭
認真睇真啲真係又真係
可惜他嘅家財散極都仲有,只有多唔會少果下頭痕
條骨都無佐lu
C兄,財大,言爺,各位晚上好!