返回列表 回復 發帖
有冇想过如亞爷讓步,新彊,西藏及台湾問題,他如何去面对.
我吾係撑共產党但起碼它幫过香港吾少,使得人人生活安定,令中国人在世界上地位提高.
強國的土豪又的確幾提高嘅
條骨都無佐lu
好慢,都係好正常!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ k2 Y* s4 ^3 K1 i% O
丿os.tvboxnow.com" ~2 {) B; X; Q, _7 E
金石良 發表於 2014-10-10 01:37 PM
" z! t+ }1 y. @# u3 }9 Z4 Z6 }8 G已經算正常佐D咯
7 b2 [, {2 ?0 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。前幾日入唔到黎添啦
條骨都無佐lu
強國的土豪又的確幾提高嘅
% D+ P- p) M5 z9 o2 f( e  M* Flhy92725 發表於 2014-10-10 03:19 PM
土豪全世界都有吾止強国
) b- j: P: j! m- o- u公仔箱論壇美国也不少,行為比強国的更恐佈/ b& \8 ^8 c, p+ F1 e/ v
不要因小撮人而自貶身價
人必自侮而後人侮之
言爺也回來了,C兄,各位晚上好!
告老還鄉!
佔中跟這論壇一樣,真的沒完沒了!
告老還鄉!
只看到暴發戶  
鼠爺一定是其中之一啦
條骨都無佐lu
Civic兄 早晨 大家早晨
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
都系去醫肚比較好
條骨都無佐lu
係呀 KK公仔箱論壇3 [9 n# [1 w7 @0 I/ G% V/ R; g& V
明知冇結果还不和平散去os.tvboxnow.com4 |" J1 G( j% I) e( X4 w6 A
搞到大家冇啖好食 2 ]* {* d1 Z' _
ob51330 發表於 2014-10-10 02:59 PM
冇辦法啦,如果唔做返d嘢,結果可能會更過分,騷擾到人的確過分咗,至少引起國際嘅關注啦,好似大馬咁,示威果一日,政府又唔睬你,國際又唔理你,真係多舊魚啦
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
C兄早晨財大早晨言兄早晨大家早晨
隆金三角夜店驚爆‧手榴彈襲擊1死12傷
' M5 U; p! v. S! u5 q2014-10-09 18:12
( ]  h/ ?& v& @3 p0 v公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 f0 x% F/ ]7 V

9 R* U" d, V2 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。(吉隆坡9日訊)首都金三角區今晨發生手榴彈襲擊事件,一批從夜總會出來的男女遭殃,至少13人被炸傷,而代客泊車員首當其衝被炸死!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# k' f7 K, ?9 ?* q
http://ne ...tvb now,tvbnow,bttvb- o2 d# x; w0 {) M9 v7 I) Y$ d7 x
HENRY_168 發表於 2014-10-10 12:30 AM
我分行出邊以前係果邊做果陣經常去果邊隔離嘅檔口買嘢吃