返回列表 回復 發帖
新历:1986年4月15日
国家/地区:马来西亚
问:财运/事業
sozaipk 發表於 2014-6-19 01:01 AM
没时辰

财运:财运要晚年先会较好

事業:45岁后先有起息,留意27-37呢10年,与伴侣多争吵,也不利肠胃,特别留意2015
91# charlesou

谢谢

新历:1981年3月20号 辰时出世
问:姻缘/事業
新历:1981年3月20号 辰时出世
问:姻缘/事業
adamwai6666 發表於 2014-6-20 02:47 AM
姻缘:马、鼠、羊、猴,都是你的桃花年,重桃花年0、1,例如:2010、2011,一生容易有异性之助

事業:38岁后会是一个比较好的大运,容易暗中地位提升

PS:你要留意你身体,腰骨、呼吸系统方面,肝胆四肢,皮肤容易有湿疹
94# charlesou 感谢~准哦~我真的肝和皮肤问题
甘即是代表你的命有异性的帮助,但你没利用到呢一点,以后好好利用,会帮到你的,反而女朋友/老婆帮唔到你,我指帮唔到你的意思是钱银上

桃花个几年是代表容易有桃花,也代表人缘方面,唔一定是男女之间的感情,其 ...
charlesou 發表於 2014-5-28 11:05 PM
哦系呢大師..以前有兩,三個算命都話我逢親都系碰到三角戀,而且系不正常婚姻,譬如話異國戀,or細我10年,or大我10年呢d...
請問您呢度有其他說法嗎?

避免你要穩返我時辰八字,我呢度打多次...真系多謝

1980年7月17日辰時 (農曆六月初六,庚申)
住   :馬來
哦系呢大師..以前有兩,三個算命都話我逢親都系碰到三角戀,而且系不正常婚姻,譬如話異國戀,or細我10年,or大我10年呢d...
請問您呢度有其他說法嗎?

避免你要穩返我時辰八字,我呢度打多次...真系多謝

1980年7 ...
allenw995 發表於 2014-6-20 09:05 PM
呵呵,我记得你

你留意4、5的年,例如:2014/2015 特别5尾的年,同埋17-27岁呢段时间最易被抢/三角恋,不过你过左35后逐渐好转,没你的相睇唔到你是咪适宜唔正常姻缘,唔使甘灰的
呵呵,我记得你

你留意4、5的年,例如:2014/2015 特别5尾的年,同埋17-27岁呢段时间最易被抢/三角恋,不过你过左35后逐渐好转,没你的相睇唔到你是咪适宜唔正常姻缘,唔使甘灰的 ...
charlesou 發表於 2014-6-21 12:22 AM
哦哦..所以至少仲要過埋明年先安全... 17-27 o既話就過左(老左)

不過可以系度post相咩?
anyway,再次多謝您先!
哦哦..所以至少仲要過埋明年先安全... 17-27 o既話就過左(老左)

不過可以系度post相咩?
anyway,再次多謝您先!
allenw995 發表於 2014-6-21 04:08 PM
我意思是讲你当时,相其实都可以post吧,人家发电影个D都有海报
新历:1986年10月15日13时30分   
国家/地区:香港
问:财运/事業/身体
新历:1986年10月15日13时30分   
国家/地区:香港
问:财运/事業/身体
yin281 發表於 2014-6-29 06:57 PM
财运:中意储钱,但储唔到,财运要到晚年先会好

事業:依家可以做住D多劳多得的工作,容易打工揸权,到38后可以转做霖计dot桥的工作

身体:肠胃是最大问题,特别要留意35岁个年,到一定的年纪去做下肠胃方面的检查
1976年12月31日 0035a.m
国家:马来西亚
问:事业,财运,身体
新歷:1969年9月23號辰時出世
國家/地區:香港
問:姻緣/事業/財運/身體
1976年12月31日 0035a.m
国家:马来西亚
问:事业,财运,身体

yhchin 發表於 2014-7-1 07:57 PM
事业:今年留意官非,6月6-7月7、12月6-1月7,32-42前行衰运,之前容易掌权,不过有人同你竞争升职

财运:要到晚年先有,不过到你49行好的辛苦力量个人得财运,适宜做收入不稳定的工作

身体:今年要留意手指与背脊、父母身体,你留意下你的肠胃、泌尿系统,皮肤
你好 , 大 師 !
本人出生於 1961年7日10曰 零晨 4 :15 分
出生於 : 香港
想問 : 近期 事业 , 财運及婚姻
感謝 !