返回列表 回復 發帖
- b/ F6 i. T% T& f& Rtvb now,tvbnow,bttvb係呀大佬,有時真係睇到好慶,見到佢哋咁衰真係想打鑊金 !仲有肥菜出買老友、年老版心理變太的猪莉都睇到火滚tvb now,tvbnow,bttvb& a  V+ E- F4 O# D1 L/ C  L1 L
mnb1123 發表於 2014-5-16 02:17 PM
5 {/ l1 O1 S5 }, ntvb now,tvbnow,bttvb
; {0 {. r7 `" t  I8 G我地太肉緊佢地喇.. 豬莉都係比人梳擺啫.. 肥菜就愚愛喇... 個老公咁份人咁自私, 仲覺得自己出賣朋友會令佢回心轉意對自己好... 當肥菜回憶咁多年夫妻感情時.. 比我就晨早飛起呢條核突佬喇!
tvb now,tvbnow,bttvb3 R+ w# Y3 U' U; @) S0 c3 H4 e
mnb1123老友記,我都想呀 .
) E1 t. v: l5 _% x, V% o  D睇本劇開心之處,係成日勾記起以前中學時期啲儍嘢,避孕丸可治暗瘡呢個傳聞真係好hit架,我都八卦到曾當口當面問女同學,結果係被對方黑面幾個星期,「火羅」爆 . ...os.tvboxnow.com1 H7 y' k* c* J; K) ~$ ]$ l9 L: A' M
leekwoklam 發表於 2014-5-13 12:13 PM
公仔箱論壇) b% I, f2 [4 l6 t3 X! O9 Z2 v  r

& Z5 G' J8 L* G% m0 Vos.tvboxnow.com你居然問女同學呀?? 如果你問我... 我一定會比你試下... 結果... 我好大機會, 會多一個姊妹
4 k1 Q6 T2 V" a. LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 V7 y4 s* A7 Q
你居然問女同學呀?? 如果你問我... 我一定會比你試下... 結果... 我好大機會, 會多一個姊妹
) H. e- q2 ^- E; A9 d4 W公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-5-17 12:01 AM
tvb now,tvbnow,bttvb1 R4 ^/ t/ u2 I' c2 J, H' `
唉,細佬...所以我咪成日比人笑低能囉.... . R1 `& D5 l2 y: ^) u" Q
原來male食呢啲藥會有變female傾向架?好恐怖...
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-5-17 12:33 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: t  M5 _" d" J4 E7 I

$ F' G, u  R& L: i6 }4 ~6 d5 b●各位members,由於健康理由,要暫別論壇一段時間,《女人俱樂部》、《24》幾張帖希望你哋可以繼續捧場(我希望可以維持最基本嘅update)。
/ e: ]* Q' z, K+ u! e+ N5 h$ h( u0 V3 etvb now,tvbnow,bttvb●好多謝各位版主嘅支持,尤其係blacker14tt, Vandas, timmaxsing,全部都出錢又岀力,十萬個感激。希望members們以後繼續支持"劇集綜合吹水 4 w; G) J2 o; A' a3 o8 c3 D" \0 q6 E
  版"及本版版主"J神"。公仔箱論壇) q6 J0 o+ A) t. o. x( a9 @# D
●至於其他會員,要特別感謝大文細佬貓姐兩位,一位傾港劇一位傾美劇,同你哋傾傾講講可以感受到何謂真正的交流,其實仲有幾位會員都好有心參
% [. z$ D+ B; ]  ntvb now,tvbnow,bttvb  與討論,恕我唔一一點名感謝,我知你哋會明嘅啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 e6 z0 S0 Q7 ]
●希望休息一排後真係可以喺本版跟你哋再見。os.tvboxnow.com5 x# _' S7 Z! R' Y9 f) @* b
公仔箱論壇7 |9 N) S$ R6 n3 `  |* _

- J* ^* V# k2 C& X) S# K/ htvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
姊魅情深
●各位members,由於健康理由,要暫別論壇一段時間,《女人俱樂部》、《24》幾張帖希望你哋可以繼續捧場(我希望可以維持最基本嘅update)。* K$ k& C5 Z: m+ w
●好多謝各位版主嘅支持,尤其係blacker14tt, Vandas, timmaxsing,全部都出錢 ...
* C4 N& A! @0 V: C- `. }1 w公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-5-17 11:39 AM
os.tvboxnow.com- J8 P; z4 ]" C1 }7 \0 V- [5 e1 S+ ^% n
請樓主多多保重、祝大大身體安康!

評分次數

• timmaxsing

本帖最後由 leekwoklam 於 2014-5-19 03:01 PM 編輯 / Q1 b8 z4 o/ x# h

' Q0 ?! q% l7 x) [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。姊魅情深結局章
/ x6 Q! j7 X, P8 p# Ttvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
os.tvboxnow.com' K0 W) k/ s6 @! p7 Z
請樓主多多保重、祝大大身體安康!
  H7 K; k$ W0 ?. c5 bos.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-5-18 11:40 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& C6 [; H! Z8 e. j
mnb1123老友,多謝你經常參與討論,希望有机會再見。
完全控不懂耶,一抖污水
●各位members,由於健康理由,要暫別論壇一段時間,《女人俱樂部》、《24》幾張帖希望你哋可以繼續捧場(我希望可以維持最基本嘅update)。
. e, Z# P" u% j/ [0 F公仔箱論壇●好多謝各位版主嘅支持,尤其係blacker14tt, Vandas, timmaxsing,全部都出錢 ...
2 `4 r: H# ~0 `公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-5-17 11:39 AM
tvb now,tvbnow,bttvb" p& P8 j0 I# \: h
tvb now,tvbnow,bttvb- |9 Z7 ?  U3 F% u7 x
好番晒, 休息夠就要再嚟呢度陪我喇
. W5 c  k# p$ ^, }9 H$ Oos.tvboxnow.com唉,細佬...所以我咪成日比人笑低能囉.... 2 o9 o5 c+ ~9 o% A- W, t
原來male食呢啲藥會有變female傾向架?好恐怖...
2 p/ d5 _6 l3 D2 {; g0 \leekwoklam 發表於 2014-5-17 11:33 AM
8 t+ p* ]: g0 f6 X2 jos.tvboxnow.comos.tvboxnow.com: Q! A9 v7 Q: m
乜你唔知架?? 咁就要試下喇.. 有啲男仔為咗某啲原因會食架
鹹SIR的秘密係每日都食好多鹽
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 Y7 ~' t9 n9 `8 C
mnb1123老友,多謝你經常參與討論,希望有机會再見。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 B6 c) f/ j% Y
leekwoklam 發表於 2014-5-19 02:59 PM
$ ~& c: s8 L" J+ J& g一定有機會,我會為您的健康求神保守,好快會係呢度再見 see you!
鹹SIR的秘密係每日都食好多鹽tvb now,tvbnow,bttvb: n: F5 k0 k6 O1 |
大文細佬 發表於 2014-5-20 01:02 AM
8 h" s# [' M1 D' `# _8 D( j* oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。飲鹽水唔飲滾水,吃鹽多過吃鈑
小吱喳個上司都係鹹虫 ,随時随地都想搞野 ,成隻狗公咁