返回列表 回復 發帖
可以讲唔习惯吗????
wk.hoo 發表於 2009-7-28 11:40 PM
二哥 你好像被我欺负哦。。
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
是吗?? 我有觉得啊??对不起咯。。是我看错你了
ForeverEver 發表於 2009-7-28 11:41 PM
拿个心同你地做朋友。。得到咁的眼光。。。心碎了。。。。。。。。。。。。。。。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
你要就加俾你。。。
wk.hoo 發表於 2009-7-28 11:40 PM
我不要啊。。我已经有很多肥油了
咁的话。。你唔可以揾我的咩???
wk.hoo 發表於 2009-7-28 11:41 PM
常常看到二哥都是busy.....
应该再多时间也不可能。。
ForeverEver 發表於 2009-7-28 11:42 PM
咁啊。。改一个星期跑四次步咯。。一次就跑一个钟。。咁跑的话。应该半年就可以见到效果了。。
没啊。。没咁的事。。
wk.hoo 發表於 2009-7-28 11:42 PM
没有就好啦。。
二哥 你好像被我欺负哦。。
ForeverEver 發表於 2009-7-28 11:42 PM
唔是好像喎。。
我不要啊。。我已经有很多肥油了
ForeverEver 發表於 2009-7-28 11:43 PM
哈。哈。。唔使咁惊啦。。。讲笑而已。。
咁啊。。改一个星期跑四次步咯。。一次就跑一个钟。。咁跑的话。应该半年就可以见到效果了。。
wk.hoo 發表於 2009-7-28 11:45 PM
那我宁愿不要啦。。累死我啊。。
常常看到二哥都是busy.....
ForeverEver 發表於 2009-7-28 11:44 PM
几时啊??可能是我睡觉的时候咯。。
唔是好像喎。。
wk.hoo 發表於 2009-7-28 11:45 PM
不是好像。。是事实
那我宁愿不要啦。。累死我啊。。
ForeverEver 發表於 2009-7-28 11:47 PM
又要减又怕累。。我就要开始跑了。。
哈。哈。。唔使咁惊啦。。。讲笑而已。。
wk.hoo 發表於 2009-7-28 11:47 PM
很怕下啊。。因为我要减油。。不要加啊。。
不是好像。。是事实
ForeverEver 發表於 2009-7-28 11:49 PM
是啊。。你知道就好咯。。
是啊。。我可以讲唔是吗??
wk.hoo 發表於 2009-7-28 11:38 PM
不要讲到好像我欺负你才可以哒~