返回列表 回復 發帖
情情 ~~ 好
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-30 11:44 PM
hello撻撻 打左咭未呀?
我最爭放假
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
我聽日同客去打高爾夫球 當做運動
小飛機 發表於 2010-4-30 11:49 PM
你唔好系度嗮命啦。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
我最爭放假
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-30 11:51 PM
點解列??系咪太多女仔約你出街列。。。
你唔好系度嗮命啦。。。
真爱难求 發表於 2010-4-30 11:51 PM
瞓覺了~~~靚靚聽日唔好偷懶啊~~~good.night
點解列??系咪太多女仔約你出街列。。。
真爱难求 發表於 2010-4-30 11:53 PM
乜都冇得搞..香港太多假期..啱放完復活+清明..又5-1 又 佛誕
而家落街買野食..cu later
瞓覺了~~~靚靚聽日唔好偷懶啊~~~good.night
小飛機 發表於 2010-4-30 11:55 PM
其實我想偷懶架。。。早抖。。。
哇,又上深圳
條骨都無佐lu
恭喜恭喜~~~700頁啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
乜都冇得搞..香港太多假期..啱放完復活+清明..又5-1 又 佛誕
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-30 11:56 PM
其實我知道你有好多靚女排隊等住約你去街,只系你唔so人啫。。。
Good evening
kstan337 發表於 2010-4-30 11:56 PM
你好。。。點稱呼啊???
而家落街買野食..cu later
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-30 11:58 PM
今日入貨未。。。
哇,又上深圳
lhy92725 發表於 2010-5-1 12:00 AM
佢愛人系深圳嘛。。。