返回列表 回復 發帖
問題小遊戲:

問題問>>我是何年何月何日接管TVBoxNow焦點管理焦點劇集區呢??

A:2014年08月13日

B:2014年08月16日

C:2014年08月18日

D:2014年08月22日

E:2014年08月23日

(每人只可參加一次),
知道答案請發貼 ...
timmaxsing 發表於 2014-10-31 12:38 PM
我估係 E:2014年08月23日
比心機 努力 加油 唔怕慢,最怕站!
上次8千萬獎金都未多謝添!
多謝J神!  
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
我估係D:2014年08月22日
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
還有一個小遊戲,另外慶祝我贏金,我派你1億金,無需傷心啦
timmaxsing 發表於 2014-10-31 03:22 PM
恭喜J神 10億
型 英 帥 靚 正
祝J神及各位萬聖節快樂!
恭喜J神藍球區贏大錢,今晚繼續!
問題小遊戲:

問題問>>我是何年何月何日接管TVBoxNow焦點管理焦點劇集區呢??

A:2014年08月13日

B:2014年08月16日

C:2014年08月18日

D:2014年08月22日

E:2014年08月23日

(每人只可參加一次),
知道答案請發貼 ...
timmaxsing 發表於 2014-10-31 12:38 PM
問題小遊戲:
我估係A:2014年08月13日
J神兄晚上好. 萬聖節快樂!
你去玩兩手未有囉
timmaxsing 發表於 2014-10-31 03:34 PM
J神no good, 敎坏小朋友.
恭喜J神兄贏大波!
恭喜J神贏大錢!
人生如夢,想聰明一世,倒不如糊塗一時。
人生如夢,想聰明一世,倒不如糊塗一時。
我估係D 2014/8/22