返回列表 回復 發帖
車車 早安!
老闆娘應該都系返埋今日就飛咯
條骨都無佐lu
車車 早
車車早晨.
無聊遊戲Part 8:NBA籃球猴年賀歲波!
http://www.tvboxnow.com/thread-3424201-564-1.html
車車早晨.
大家早晨
個法國佬又玩請病假, 9月10號返工到家陣, 已經請第6日病假
然後上個星期佢返法國, 又請左6日假, 加埋成半個月
點解會有人係新工未算穩定嘅時候就狂請假???

真頂唔順
個法國佬又玩請病假, 9月10號返工到家陣, 已經請第6日病假

真頂唔順 ...
blacker14tt 發表於 2016-2-5 10:58 AM
或者佢根本唔想撈呢?

真頂唔順 ...
blacker14tt 發表於 2016-2-5 10:58 AM
表面上睇,佢真系唔在意份工咯
但你又話佢要靠份工續個簽證
所以我只能話我無法理解歐洲人的思維
條骨都無佐lu

真頂唔順 ...
車車午安!佢或者覺得日本人日做夜做唔請假好戆居呢

真頂唔順 ...
法國佬working holiday?
表面上睇,佢真系唔在意份工咯
但你又話佢要靠份工續個簽證
所以我只能話我無法理解歐洲人的思維
lhy92725 發表於 2016-2-5 12:23 PM
歐洲人的思維...  relax
賺錢買花戴就relax遮
等錢開飯都可以甘諗?
條骨都無佐lu
賺錢買花戴就relax遮
等錢開飯都可以甘諗?
lhy92725 發表於 2016-2-5 03:19 PM
鬼佬返工等收工
我商務出差工作2天玩4天