返回列表 回復 發帖
我宁愿行路跑步喔,吾使钱可以健身几好啊
條骨都無佐lu
莫大關係

首先你需要分清楚"愛"同"需要"嘅分別

錢其實只係一張紙,無咩特別
但係錢背後嘅功能就十分重大
可以令人滿足欲望
所有動物都需要不停滿足自己嘅欲望
錢係最直接嘅方法
當你有足夠嘅誘因(錢),自然會 ...
perfectman 發表於 2014-1-9 05:14 PM
依樣我知我睇下貓貓會仲我講乜嘢嗻
lhy92725 發表於 2014-1-9 05:15 PM
詠春係搏擊術,你點健身都好,係出邊俾人蝦,唔識搏擊術,就只有挨打嘅份
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
无那那点会比人打喔
條骨都無佐lu
lhy92725 發表於 9/1/2014 05:15 PM
三十年後啲KK:

認真睇真啲真係又真係
无那那点会比人打喔
lhy92725 發表於 2014-1-9 05:27 PM
遇著有人撩事斗非,你又唔想仲佢一般見識,佢偏偏又動手動腳,咪可以用最短嘅時間解決佢囉
三十年後啲KK:

lckiong 發表於 2014-1-9 05:33 PM
依個有超能力嘅wor,有都唔錯
为咩会变佐恐龙嘅
條骨都無佐lu
为咩会变佐恐龙嘅
lhy92725 發表於 2014-1-9 05:39 PM
明明就係ET
米同恐龙差吾多
條骨都無佐lu
米同恐龙差吾多
lhy92725 發表於 2014-1-9 05:41 PM
ET有超能力,恐龍冇架
恐龙对于人类黎讲,已经是超能力架啦
條骨都無佐lu
恐龙对于人类黎讲,已经是超能力架啦
lhy92725 發表於 2014-1-9 05:54 PM
唔算如果你咁講嘅話,依個世界上日然好多動物有超能力,實際上唔係,佢地只不過對人類有殺傷力嗻
KK 晚上好啊。。。。吃晚餐啦~
~DingDong-Q~
KK 晚上好啊。。。。吃晚餐啦~

wasimasterQ 發表於 2014-1-9 08:11 PM
我不吃辣
kk我嚟喇,派錢未
局部區域潛水中...
kk我嚟喇,派錢未
金石良 發表於 2014-1-9 09:34 PM
就黎到700頁,果陣派,記得黎wor