返回列表 回復 發帖
C兄 中午好
型 英 帥 靚 正
言公子同KK有仇喔
條骨都無佐lu
C兄,言爺大家好!
告老還鄉!
恭喜來兄中第五層金樓:; [; m. r0 ^  l. a& V6 W' x
巧開來5 秒前TVB 60000000 元積分轉出 / A3 E/ C: H, x( a7 H
金石良 發表於 2014-3-11 08:32 PM
原來是踩中了金樓,難怪這麼多錢過了給我,謝謝C兄,財多多大大,言爺!
告老還鄉!
言公子,你快D去老板娘果边开个号码啦tvb now,tvbnow,bttvb! i% c* h; Z. X& A% C& J
lhy92725 發表於 2014-3-12 10:47 AM
唔該晒...貓姐,啱啱去咗喇
局部區域潛水中...
咁大力拍我搞鬼啊& U& S! S8 i, m7 V/ g7 _
tvbkk123 發表於 2014-3-12 11:36 AM
kk bro早,唔鍾意呀?咁用呢個啦...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
局部區域潛水中...
局部區域潛水中...
kk bro早,唔鍾意呀?咁用呢個啦...2693966
8 o" ]+ a( E  k8 Q  b9 @金石良 發表於 2014-3-12 09:07 PM
3 K! H- L' q, [言仔盜用C兄d簽名。。。
言公子今日早佐出现喔
條骨都無佐lu
言公子同KK有仇喔, o; ?' m* o; ~$ X' @( O1 V  ^1 }
lhy92725 發表於 2014-3-12 02:56 PM
應該係妒忌我靚仔
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
kk bro早,唔鍾意呀?咁用呢個啦...2693966TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' ?* p! l% i! o) T
金石良 發表於 2014-3-12 09:07 PM
蹬腳
$ a7 a: q; _7 u9 ^& a) a. {os.tvboxnow.com言仔盜用C兄d簽名。。。tvb now,tvbnow,bttvb3 x1 c1 |! N, {, z
SweetLemon 發表於 2014-3-12 09:52 PM
告佢啦
告系无用嘅,直头打啦
條骨都無佐lu
各位 早晨
型 英 帥 靚 正
C兄早晨
& K& c* K5 F0 a* j2 q$ L( W% G2 K1 Tos.tvboxnow.com言兄早晨