返回列表 回復 發帖
靚車
我發現過2000K嘅相上載嘅時候無話size過大
但係post唔到出嚟

perfectman 發表於 2015-11-6 06:05 PM
呢個問題唔係我管轄範圍, 你可以去系統意見區提出
順便係度test圖一張

test圖結果, 過大圖片係發布當下轉page出現問題, 可能係程式編碼出錯, 我去同技術人員提下
呢個月好忙, 或者下個月, 或者明年
blacker14tt 發表於 2015-11-9 09:11 AM
同意...我都係...近日少了上來 如要開活動請提早通知...我蛇都蛇上來玩...
呢個問題唔係我管轄範圍, 你可以去系統意見區提出
順便係度test圖一張
blacker14tt 發表於 2015-11-9 09:16 AM
係車車妳自己既艷照? 點解要隱藏起來呢?
CAR CAR早安......
成年都唔放一日假要留起公司攬住男同事取暖既車車晚上好.
pknoface 發表於 2015-11-8 10:57 PM
我公司得兩個男同事, 一個已婚, 一個係唔入我眼嘅法國佬
同意...我都係...近日少了上來 如要開活動請提早通知...我蛇都蛇上來玩...
timmaxsing 發表於 2015-11-9 09:19 AM
你未受訓完?
係車車妳自己既艷照? 點解要隱藏起來呢?
pknoface 發表於 2015-11-9 09:19 AM
冇隱藏, 係系統出錯show唔出嚟
你未受訓完?
blacker14tt 發表於 2015-11-9 09:23 AM
已受訓完...並上任了,因要跟上一手主管的手尾,所以近日少了上來
已受訓完...並上任了,因要跟上一手主管的手尾,所以近日少了上來
timmaxsing 發表於 2015-11-9 09:30 AM
恭喜上任, 權大責重, 加油
呢個月好忙, 或者下個月, 或者明年
blacker14tt 發表於 2015-11-9 09:11 AM
開新遊戲 記得通知我呀 , 我抽時間黎支持
timmaxsing 發表於 2015-11-9 09:30 AM
恭喜上任
加油
靚車車
車車早晨水!
恭喜J神升官發財
酒神又走佐黎呢度蛇王
條骨都無佐lu