返回列表 回復 發帖
妳諗多咗喇, 上網就緊係週圍傾偈家嘛
輕鬆啲唔好咩, 起哂鋼嗰啲真係
主任 發表於 2010-4-27 12:49 AM
唔系我多心。。事實已經擺在眼前。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
唔系我多心。。事實已經擺在眼前。。。
真爱难求 發表於 2010-4-27 12:52 AM
真係唔覺喎, 我仲同佢喺隔離傾緊偈
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
妳諗多咗喇, 上網就緊係週圍傾偈家嘛
輕鬆啲唔好咩, 起哂鋼嗰啲真係
主任 發表於 2010-4-27 12:49 AM
主任,你有特赦..免死金牌.梗係得啦..我就死左都唔知咩事
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
真係唔覺喎, 我仲同佢喺隔離傾緊偈
主任 發表於 2010-4-27 12:54 AM
我真系唔知你地想點。。。唔講啦。。早抖
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-27 12:55 AM
我呢啲擺明醒字派啦 比哂軒屎你.... 你又唔醒
我真系唔知你地想點。。。唔講啦。。早抖
真爱难求 發表於 2010-4-27 12:59 AM
咁早 錫啖先啦 Good night
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
咁早 錫啖先啦 Good night 973637
主任 發表於 2010-4-27 01:05 AM
我講多一次,唔好再咁玩。。。
我講多一次,唔好再咁玩。。。
真爱难求 發表於 2010-4-27 01:10 AM
Okay 咁 Good night 啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
路过进来看看晴晴老人家
morning 靚靚
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-27 12:55 AM
撻撻, 你死左lu 咩
路过进来看看晴晴老人家
allex84 發表於 2010-4-27 02:02 AM
呢個伯爺公最近點啊???
今日休息。。換過張床單、洗完衫,家陣要洗車
靓靓早晨~
欢迎光临《广东吹水专区》
bra少。。。晚上好