返回列表 回復 發帖

肚餓嗎?食左未呢?
小飛機 發表於 2010-4-25 11:36 PM
食飽先返工。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
食飽先返工。。。
真爱难求 發表於 2010-4-25 11:49 PM
但係你而家放工喎~~~食住牛扒先啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
但係你而家放工喎~~~食住牛扒先啦972523
小飛機 發表於 2010-4-25 11:52 PM
哎呀,我寫錯咗。。系食飽先放工。。。
哎呀,我寫錯咗。。系食飽先放工。。。
真爱难求 發表於 2010-4-25 11:56 PM
靚靚攰到返工同放工都搞唔清lu...陰功
靚靚攰到返工同放工都搞唔清lu...陰功
小飛機 發表於 2010-4-26 12:01 AM
哈哈哈。。。你咪笑我啦,一時打錯字啫。。。
晴晴~~返來哪...
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
哈哈哈。。。你咪笑我啦,一時打錯字啫。。。
真爱难求 發表於 2010-4-26 12:04 AM
靚靚~~~我都係講笑咋 我要瞓喇.你都早點休息了解!good.night靚靚
好攰。。沖涼先。。。
靚靚~~~我都係講笑咋 我要瞓喇.你都早點休息了解!good.night靚靚
小飛機 發表於 2010-4-26 12:07 AM
早抖。。BOSS。。。
晴晴~~做咩唔彩我既
可能..
晴晴~~做咩唔彩我既
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-26 12:21 AM
我點會唔睬你嘙。。你日日都等我門。。哈哈
可能..
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-26 12:22 AM
系啊。。啱啱冲完涼出黎。。。
系啊。。啱啱冲完涼出黎。。。
真爱难求 發表於 2010-4-26 12:34 AM
我都知所以守住個浴室門口
我都知所以守住個浴室門口
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-26 12:39 AM
多謝撻撻。。你真細心。。但係咁夜都唔會有人經過我門口啦!!