返回列表 回復 發帖
辛苦晒辛苦晒,等我請示吓C兄點派法
5 S% G8 ]+ R9 K/ Q. l0 i公仔箱論壇金石良 發表於 2013-11-23 02:12 AM
自己揸啦, 下下都要問.
型 英 帥 靚 正
自己揸啦, 下下都要問.
" P# l9 M( G. B6 Xchan200308 發表於 2013-11-23 02:17 AM
財大教落,千祈唔好冇大冇細架,知冇?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
局部區域潛水中...
C兄一話派錢,我即刻企埋一邊啦,呢度幾時輪到我話事喎,等吓啦
局部區域潛水中...
財大教落,千祈唔好冇大冇細架,知冇?2605332tvb now,tvbnow,bttvb- M  J# i; y: h" N
金石良 發表於 2013-11-23 02:27 AM
有時要自己變動一下先得架, 我地聽你講去多1000.
5 c, t" o, g# g6 k公仔箱論壇用咗幾粒鍾架, 叫人就叫得爽囉, 派錢就又要等.
型 英 帥 靚 正
我講派錢呀
局部區域潛水中...
C兄一話派錢,我即刻企埋一邊啦,呢度幾時輪到我話事喎,等吓啦公仔箱論壇8 V8 l5 W0 |- M9 Z% Y- n
金石良 發表於 2013-11-23 02:30 AM
你派咗D第一至三名, 同其他先啦. 衝1000係得幾個啫.
型 英 帥 靚 正
我講派錢呀5 [" O% `  o, c7 [' b1 X' z! B
金石良 發表於 2013-11-23 02:31 AM
C兄之前咪講咗啦, 衝1000係你要求我幫手架!
型 英 帥 靚 正
有時要自己變動一下先得架, 我地聽你講去多1000.8 w  ?# M6 ^* b" G/ Q7 Z. A5 W
用咗幾粒鍾架, 叫人就叫得爽囉, 派錢就又要等.
8 o& t: U  W  ~" q0 o& dtvb now,tvbnow,bttvbchan200308 發表於 2013-11-23 02:30 AM
又嚟喇,係你哋話要幫C兄衝到1000,我話好呀,我幫你哋叫C兄加碼囉,咁快扮唔記得
局部區域潛水中...
又嚟喇,係你哋話要幫C兄衝到1000,我話好呀,我幫你哋叫C兄加碼囉,咁快扮唔記得
, w7 p/ p5 ~5 b公仔箱論壇金石良 發表於 2013-11-23 02:35 AM
我都話派咗之前C兄講落嗰D呀, 衝到1000先等C兄囉.
型 英 帥 靚 正
你们好恐怖啊!!!
下次唔使旨意
型 英 帥 靚 正
你们好恐怖啊!!!
( v8 Y/ k' f: hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lovebearhl 發表於 2013-11-23 02:38 AM
努力又如何, 次次都要等.
型 英 帥 靚 正
努力又如何, 次次都要等.
5 p+ N* `/ g! J. l0 vtvb now,tvbnow,bttvbchan200308 發表於 2013-11-23 02:39 AM
) F- S8 I& b1 S# f% Z/ j公仔箱論壇别这样嘛。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' O% M: ?0 ^. ?- w
要给人时间啊。。。
5 n, M$ q: e2 J' ptvb now,tvbnow,bttvb别这样嘛。。。公仔箱論壇8 a; ]# r/ i7 k8 b& s5 v+ ]
要给人时间啊。。。公仔箱論壇# O2 b1 R4 i5 E
lovebearhl 發表於 2013-11-23 02:40 AM
叫就爽, 派就推.
型 英 帥 靚 正
C兄之前咪講咗啦, 衝1000係你要求我幫手架! ! U& B) b$ l/ v0 @; }) C
chan200308 發表於 2013-11-23 02:34 AM
我pm咗C兄,睇吓點加派俾你哋!如果e+照早前C兄話嘅派法,咁之後呢D我就唔敢包有冇架!
局部區域潛水中...