返回列表 回復 發帖
快d食嘢了~~~我都要瞓喇~~~good.night靚靚&撻撻
小飛機 發表於 2010-4-23 12:04 AM
早抖。。BOSS。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
情情:快d放我地張相去頭版...我要留念
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-23 12:08 AM
我等陣整。。。
我等陣整。。。
真爱难求 發表於 2010-4-23 12:24 AM
情情:妳都換過好多做形喎...晚裝最靚..
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
情情:妳都換過好多做形喎...晚裝最靚..
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-23 12:32 AM
乜唔系索咩???哈哈哈
乜唔系索咩???哈哈哈
真爱难求 發表於 2010-4-23 12:37 AM
索就幾時都係啦...你叫靚靚呀嘛..
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-23 12:41 AM
哈哈哈。。。呢個名系機機自己幫我改嘅!!!
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-23 12:41 AM
真爱难求 發表於 2010-4-23 12:45 AM
佢梗係見過你..先改得出
佢梗係見過你..先改得出
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-23 12:51 AM
我地未見過面架。。。。
我地未見過面架。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-23 12:53 AM
機機..最likey撩靚女仔...醜女佢會閃家...
機機..最likey撩靚女仔...醜女佢會閃家...
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-23 12:59 AM
系。。。。咁你叫佢有個心理準備啦。。。我唔系靚女!!!
系。。。。咁你叫佢有個心理準備啦。。。我唔系靚女!!!
真爱难求 發表於 2010-4-23 01:05 AM
甘你鍾唔鍾意馬拉人..
甘你鍾唔鍾意馬拉人..
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-23 01:10 AM
馬來華僑就冇問題。。。點解咁問???
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
馬來華僑就冇問題。。。點解咁問???
真爱难求 發表於 2010-4-23 01:17 AM
如果有個馬拉本地人..靚仔追你呢