返回列表 回復 發帖
BOSS今日你牛一。。。靚靚請你食餐勁 首先開支~~法国拉菲82年

前菜有~~鵝肝
主菜食~~羊排

最後當然唔少得甜品啦........CHEESE CAKE

呢餐希望BOSS你會滿意啦!! ...
真爱难求 發表於 2010-4-21 09:57 AM
好好味呀靚靚~ ~~靚靚你話只係識煮少少嘢食, 但樣樣都咁好食啊
撻撻。。食飽未啊。。。
真爱难求 發表於 2010-4-22 10:53 PM
未食野呀
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
我d 小薯仔 冇人會理會我啦
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-22 10:53 PM
點會啊??仲有我嘛。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
晴晴今日放假有咩节目啊
lhy92725 發表於 2010-4-22 10:50 PM
又放假咩
系啊。。。BOSS。。你有冇睇到我為你準備嘅生日大餐啊??
真爱难求 發表於 2010-4-22 10:52 PM
見到啦~~~要等埋同靚靚撐枱腳~~~
好好味呀靚靚~ ~~靚靚你話只係識煮少少嘢食, 但樣樣都咁好食啊
小飛機 發表於 2010-4-22 10:54 PM
下次你要煮返俾我食。。。哈哈哈
我d 小薯仔 冇人會理會我啦
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-22 10:53 PM
即係唔當我地係fd啦
未食野呀
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-22 10:55 PM
點解仲唔食啊??
見到啦~~~要等埋同靚靚撐枱腳~~~
小飛機 發表於 2010-4-22 10:56 PM
到時你會唔會唔捨得出錢架。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-22 10:57 PM
yes...牛排...我都記得..冇得走雞..
真爱难求 發表於 2010-4-22 10:57 PM
靚靚生日...我一定要煮套情人套餐同靚靚慶祝
即係唔當我地係fd啦
小飛機 發表於 2010-4-22 10:57 PM
可能佢想靜靜雞同佢意中人一起慶祝列。。。。
yes...牛排...我都記得..冇得走雞..
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-22 10:59 PM
記得先好。。。。
到時你會唔會唔捨得出錢架。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-22 10:59 PM
同靚靚食飯要食豪d
靚靚生日...我一定要煮套情人套餐同靚靚慶祝
小飛機 發表於 2010-4-22 10:59 PM
有排都未到我生日。。。