返回列表 回復 發帖
612500 不過家族送12倍的, 金錢卡是打回來的, 不用買.
CC517 發表於 2011-6-14 11:37 PM
你在那边已经几转了?一百倍经验卡要多少钱?
17-18 ... study 3-4 yrs @ U .... after can apply master
goldmonk 發表於 2011-6-14 11:33 PM
我这边要18-21才可以进。。。。慢你们好多年喔。。。。
icy 已经几转 ?
goldmonk 發表於 2011-6-14 11:46 PM
我17转了。。。。你还有玩吗?
你在那边已经几转了?一百倍经验卡要多少钱?
icy97 發表於 2011-6-14 11:45 PM
26世72轉, 100倍卡無得賣架, 去到78轉, 就會好似落雨咁掉下來.
外星貓E生
Serve for more people,so you make more money
chowold2 發表於 2011-6-14 11:32 PM
周先生,你已经去上班了吗?
我17转了。。。。你还有玩吗?
icy97 發表於 2011-6-14 11:47 PM
呢度慢到死, 都入唔到去, 又無人理
外星貓E生
26世72轉, 100倍卡無得賣架, 去到78轉, 就會好似落雨咁掉下來.
CC517 發表於 2011-6-14 11:48 PM
你的意思是99转三千多级过后变成1世吗?那你需要玩多久才到这个级数啊?
can save $ ... not bad
goldmonk 發表於 2011-6-14 11:48 PM
有时还可以避过经济不景气啊。。。。
你的意思是99转三千多级过后变成1世吗?那你需要玩多久才到这个级数啊?
icy97 發表於 2011-6-14 11:52 PM
76轉就可以轉世, 不過呢度慢到死, 1世都未有人轉到
外星貓E生
貓仔送左呢度D8倍錢卡比你
外星貓E生