返回列表 回復 發帖
快熟面吼=_,=!
吃太多会死人啊
你屋企人唔煩呀嘛...係加拿人慣左一個人
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-22 02:10 AM
一樣好煩架。。。。
我都系鍾意系加拿大果陣D生活。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
一樣好煩架。。。。
我都系鍾意系加拿大果陣D生活。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-22 02:12 AM
但加拿大比香港悶很多
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
大马更闷啊 - -
快熟面吼=_,=!
吃太多会死人啊
エンテイ 發表於 2010-4-22 02:12 AM
所以我咪話我唔中意食咯。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
家姐走左未...返去房訓未
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
但加拿大比香港悶很多
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-22 02:14 AM
我又唔覺嘙。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
可能佢講得啱..大馬仲悶過canada..快d黎香港啦..
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
大马更闷啊 - -
エンテイ 發表於 2010-4-22 02:17 AM
哦。。原來你都系大馬人啊???
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
家姐走左未...返去房訓未
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-22 02:19 AM
星期一已經走咗啦。。D細路要返學。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
我是大马人啊--
可能佢講得啱..大馬仲悶過canada..快d黎香港啦..
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-22 02:21 AM
撻撻你叫邊個返香港啊???
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
哦。。原來你都系大馬人啊???
真爱难求 發表於 2010-4-22 02:22 AM
全部都係 大馬同大陸..除左我地幾個香港人
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
我是大马人啊--
エンテイ 發表於 2010-4-22 02:23 AM
KL啊??
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
哦。。原來你都系大馬人啊???
真爱难求 發表於 2010-4-22 02:22 AM
是吼...這里難到没大马人吼?
返回列表