返回列表 回復 發帖
錢在錢情在, 全部新界隻牛都番哂黎 os.tvboxnow.com3 Q) [- ^) N  i) O7 I7 t% H
ob51330 發表於 2013-10-17 03:50 PM
吹得好
型 英 帥 靚 正
人人都想排 1,2,3名
2 t: C$ J2 ?$ P+ u) }ob51330 發表於 2013-10-17 03:53 PM
只有我第一
型 英 帥 靚 正
係好等 tvb now,tvbnow,bttvb$ L1 F8 o  m( b" ~( l
chan200308 發表於 2013-10-17 03:41 PM
賭少d咪唔等囉
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
又係聽歌時間
7 U) z. }. p: k4 ]
0 L( f0 F% _: e" o6 U/ e) _- G7 G+ M( `/ N3 C! j5 U! ^
數波波 os.tvboxnow.com4 @! I3 D1 x5 r
曲︰古曲 公仔箱論壇- a6 B( |8 d) A# |# F- X# \$ Q0 x
詞︰梁山人 1 q$ k9 Q. H+ o$ M4 d+ {
編︰麥皓輪
% W% b1 |# w. Z. j; u8 T6 U" M* u1 J, A+ a2 A& ?8 c1 N- _
白︰嗱 朋友乜嘢叫做波呢 波係英文BALL波
9 b3 o6 B: e; k7 C7 V 中文叫做球球即係波公仔箱論壇/ Q5 x8 \  h4 j, `, j8 Q
我咪埋雙眼就數波波 如要我數齊有千萬個9 ~4 k1 Q+ s; H1 V$ S4 R
白︰千萬個就呃你哋嘅 十令種唔同類型嘅波
* {- f9 n& O6 R0 E% O2 aos.tvboxnow.com 宜家即刻送俾大家聽呀
1 b( o3 K+ W* P( q  C. n& |你咪話圓形啲波任得過你摸 你有時摸下都會犯差錯- b9 |: D. u: B
白︰籃球、網球、排球任摸唔嬲 足球就唔好摸啦- n5 o3 R4 A( |$ p% {# x8 q0 A2 K
分分鐘整你十二碼自由球架
+ K( F4 \" ^" k4 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嗱 有啲波郁下見閻羅  睇落個形格似個大菠蘿公仔箱論壇! i! s1 ^. a9 F
白︰唔係食嗰啲菠蘿喎 我哋廣東人俗話多     佢話菠蘿即係炸彈 佢話呢邊有菠蘿你行嗰邊就啱架啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ T4 \, H9 \* C. v! R/ |
有啲波勁過上海婆 攬爆責傷就嚇到你傻公仔箱論壇8 [5 `# x2 I' c
白︰呢啲叫做欖球 欖球呢 係啲大隻佬打架     我哋咁瘦就無資格打啦
) \( V( @; a: I. n! e8 q嗱 一年到晚就 "唧" 波波 成晚 "唧" 埋有千萬個
, V( R- h7 b1 B4 G2 x+ itvb now,tvbnow,bttvb白︰呢啲叫做 "唧" 魚蛋  以前呢啲魚蛋真係用手嚟 "唧" 架
" _% S( Y4 N' ?* h# K( t, RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 宜家就全部用機器架啦os.tvboxnow.com1 o9 y5 [5 k" q8 h
嘩 迷人秋波甚惹火 係美人獨有嘅絕招貨公仔箱論壇# \3 J* O. H4 Y/ W- E+ {0 }$ }6 Z
白:呢啲唔係真係波 讚啲女人靚呀tvb now,tvbnow,bttvb% e4 v  G- Z0 r$ h" }" T! \
啲女人靚就鍾意送秋波呀 唔係話成個波送俾你喎TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 }) d6 S, H& O) V- n+ I& n: O* h% a
嗱 有啲波需要計幾何 你搏命禁狂搥正一大泡和公仔箱論壇! |5 T3 d8 p; k. x
白︰呢啲叫做Snooker 打Snooker呢要計數架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 }1 P$ Z$ V* Y- Q; E( C/ j* M
唔係靠大力架 大力咪棧搓箍
5 O3 v9 d3 x; o* m$ S/ b6 k$ d公仔箱論壇又有啲波佢用枝棒一鋤 吼正個窿至慢慢鋤
- y3 F- ~, z* W8 N7 p公仔箱論壇白︰呢啲叫做高爾夫球 形容身份嘅象徵7 g5 c: K' Y$ L' M9 {7 t4 B! Q
呢啲全部都係有錢人嘅玩意嚟嘅公仔箱論壇! g. h7 l- w4 g8 i6 y  ?7 b
嗱 一男一女就打波波 成晚打完隻手會攰嗰啵
1 @% G. J1 h) V+ f0 @tvb now,tvbnow,bttvb白︰呢啲叫做保齡球  唔係限定一男一女
  ~3 C. S9 V% Y0 s5 g 形容情侶多啲咁解 有啲波呀好過癮架公仔箱論壇; Q% u' N. Z& @8 u; \9 W
有啲毛神神 疏疏地嘅又係叫波公仔箱論壇& c8 k4 ?6 V3 p, z
我兩頭摸過呀又係堅過喎os.tvboxnow.com" k, I2 y5 H$ W- h
白︰呢啲叫做羽毛球呀 有幾條白色嗰啲毛毛呢
6 r% N6 {0 {" U( k" Btvb now,tvbnow,bttvb 但係呢種運動呀 打起上嚟都出好多汗架公仔箱論壇. i: m7 U! E% c' y; u
有啲波 就喺個肚內陀 三號懸掛你買定羌磨6 L! n+ V  t* r: C4 _% e+ x: m
白︰呢啲呢叫做扯風波 我哋鄉下有身記就叫做扯風波, y# w; ~- F$ I& ?/ m& F
扯風波即係肚大咗tvb now,tvbnow,bttvb; y8 z. N( [: i/ \! i2 I5 O+ p0 u
有咁多波講到我都傻 有數錯我都冇奈何
型 英 帥 靚 正
賭少d咪唔等囉
5 d& k5 B# F8 }tvb now,tvbnow,bttvbtvbkk123 發表於 2013-10-17 04:01 PM
已經決定介賭2日
型 英 帥 靚 正
已經決定介賭2日
% h! B$ X, I2 j6 r& Ftvb now,tvbnow,bttvbchan200308 發表於 2013-10-17 04:03 PM
至少200日啦,兩日咁少
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
至少200日啦,兩日咁少
# d' x! E- h! O% R) `tvb now,tvbnow,bttvbtvbkk123 發表於 2013-10-17 04:04 PM
200日
型 英 帥 靚 正
賭係心魔,何博士說是娱樂塲
咁啦,我今晚返嚟之前,大家破到6666頁,我私人加第2、3名多三百萬,第1名多五百萬啦,大家call多D人入嚟吹喇,拜拜今晚見,我會早D返嚟架... ...
0 x/ m. n3 H( s- [9 ^: X- s6 \- S, ?公仔箱論壇金石良 發表於 2013-10-17 03:26 PM
tvb now,tvbnow,bttvb4 x* h/ U: {! d, t# V4 h. s

/ s, J6 P) o. P8 T支持言兄加码
昨天 略去;今天 珍惜 ;明天 爭取
賭係心魔,何博士說是娱樂塲
- M& l" x% w9 B5 f0 x公仔箱論壇ob51330 發表於 2013-10-17 04:13 PM
我係工作
型 英 帥 靚 正
OB兄下午好
+ ^, g% v$ Q, {5 V/ q% [os.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# L+ {6 m% ]: ~9 C, [7 E" X; A" w5 a
支持言兄加码
8 i2 S% V% K% j: _. c8 l6 c% }tvb now,tvbnow,bttvbluke168 發表於 2013-10-17 04:21 PM
支持x2
型 英 帥 靚 正
OB兄下午好
( d7 I6 T# D! d' s' r, e/ V4 Y: P/ Vtvb now,tvbnow,bttvbluke168 發表於 2013-10-17 04:22 PM
又下午好
型 英 帥 靚 正
3 [% n- E# Q4 Y- X7 _) ^: x6 j
! S6 S4 l8 ~2 u. f, V' bos.tvboxnow.com支持言兄加码tvb now,tvbnow,bttvb: Z5 |, U/ V9 f! ~4 y$ m
luke168 發表於 17/10/2013 04:21 PM
& \/ r, Y, C9 C5 D5 p/ U  jtvb now,tvbnow,bttvb) @2 r! k' R+ L; j* T% M( e
, v- f$ D! F, g) Y
輝仔都要加碼帖樓至得
認真睇真啲真係又真係
只有我第一
+ N* o' p( h3 ~, M7 u, }8 Atvb now,tvbnow,bttvbchan200308 發表於 2013-10-17 03:56 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 H9 c! ~7 l( z, d
' c. A9 E+ p: l8 I9 ^  k

( \2 Z$ G+ t/ [$ U$ M; Nos.tvboxnow.com恭喜陈生