返回列表 回復 發帖
言兄派钱,来支持
昨天 略去;今天 珍惜 ;明天 爭取
夠鐘截止喇,多謝咁多位支持,落埋注先派
局部區域潛水中...
夠鐘截止喇,多謝咁多位支持,落埋注先派公仔箱論壇- z8 S3 q9 s, I" Z+ P0 c" n( w( t
金石良 發表於 2013-10-14 12:01 AM
點解無派埋先落注
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
多谢言公子先tvb now,tvbnow,bttvb% j9 d8 |0 u" r, M1 b# g& u
祝你長赌長有收   
夠鐘截止喇,多謝咁多位支持,落埋注先派
/ o$ j  E; P; f) v公仔箱論壇金石良 發表於 2013-10-14 12:01 AM
截止 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; z9 J" Z# Z# H( Y
C兄 晚安
型 英 帥 靚 正
落注都過唔到數!重九有入嚟嘅咁多位大哥大姐,爭住您哋每人99蚊先
局部區域潛水中...
落注都過唔到數!重九有入嚟嘅咁多位大哥大姐,爭住您哋每人99蚊先
: J0 o1 X* j4 M4 o0 x- I4 F% I公仔箱論壇金石良 發表於 2013-10-14 02:49 AM
我都過到數啦!
型 英 帥 靚 正
我都過到數啦!
7 q# W- A) r' O7 o3 |, dchan200308 發表於 2013-10-14 02:57 AM
我都過到呀,之前過數要load好耐,跟住出唔到貼話優化3分鐘,等一陣返嚟再出貼又load好耐先得,e+覆貼都慢啦,點派呀?99蚊之嘛,冇乜幫助嘅,聽日先啦
局部區域潛水中...
出呢貼都成30幾秒,瞓覺
局部區域潛水中...
我都過到呀,之前過數要load好耐,跟住出唔到貼話優化3分鐘,等一陣返嚟再出貼又load好耐先得,e+覆貼都慢啦,點派呀?99蚊之嘛,冇乜幫助嘅,聽日先啦 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* W2 w1 I% D4 Q9 \" T* G9 c
金石良 發表於 2013-10-14 03:06 AM
成日都要遲1日
型 英 帥 靚 正
出呢貼都成30幾秒,瞓覺
' P1 }" B& H* P8 u. i) m: I金石良 發表於 2013-10-14 03:10 AM
起身啦 天光啦
型 英 帥 靚 正
C兄 早晨
型 英 帥 靚 正
C兄早晨
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林