返回列表 回復 發帖
情情:好掛住你...揸緊車都掛住..幾乎....
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-21 11:17 PM
揸啲咩咁掛住晴晴呀
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
做乜駕車分心啊???小心駕駛啊。。。
真爱难求 發表於 2010-4-21 11:20 PM
掛住你...快d返屋企..唸起你今日放假...應該唔洗甘夜浦頭
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
主任咁早啊。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-21 11:10 PM
驚妳放假悶嘛 咪早啲返嚟陪妳囉
揸啲咩咁掛住晴晴呀
主任 發表於 2010-4-21 11:26 PM
呔盤呀
揸啲咩咁掛住晴晴呀
主任 發表於 2010-4-21 11:26 PM
你呢句說話有D唔陀嘙。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
掛住你...快d返屋企..唸起你今日放假...應該唔洗甘夜浦頭
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-21 11:27 PM
你每日都咁夜收工架咩???
驚妳放假悶嘛 咪早啲返嚟陪妳囉
主任 發表於 2010-4-21 11:28 PM
我返到屋企都已經就快6點咯。。。
真爱难求 發表於 2010-4-21 11:30 PM
佢都唔洗做嘅, 行吓企吓嫁咋....
我返到屋企都已經就快6點咯。。。
真爱难求 發表於 2010-4-21 11:31 PM
咁晚餐會幾點先食呀
佢都唔洗做嘅, 行吓企吓嫁咋....
主任 發表於 2010-4-21 11:32 PM
老細個個都系咁架啦。。。
咁晚餐會幾點先食呀
主任 發表於 2010-4-21 11:34 PM
7點左右。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-21 11:30 PM
唔係..係同個同好去左我嘅博物館姐
7點左右。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-21 11:39 PM
你平時7點係餐館食野..到夜晚3點先訓..唔肚餓咩
唔係..係同個同好去左我嘅博物館姐
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-21 11:41 PM
影幾張你D玩具俾我睇睇。。可以嗎???
你平時7點係餐館食野..到夜晚3點先訓..唔肚餓咩
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-21 11:44 PM
唔會啊。。。。