返回列表 回復 發帖
晴晴~~做乜甘早呀
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-21 11:59 AM
撻撻。。。。我今日約咗同事一起去食壽司啊。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
晴晴今日放假
lhy92725 發表於 2010-4-21 03:02 PM
放假都冇休息到。。。。
她一放假就粘住个电脑啦。。。
dream1972 發表於 2010-4-21 03:34 PM
家陣先對住部電腦啫。。。。
可能是追剧
lhy92725 發表於 2010-4-21 04:00 PM
啱啱先返到屋企。。。。
9798# 真爱难求

又嚟老點我囉   
hihihuhu 發表於 2010-4-21 06:05 PM
我冇啊。。。我講真架。。呢度要換個人樣先影到相架。。。
copy image location > save > then post lo

why take photo
房  @.@  
copy image location > save > then post lo

why take photo
hihihuhu 發表於 2010-4-21 07:45 PM
咁你整啦。。。
Good evening 晴晴 & all
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
我整乜呢
房  @.@  
Good evening 晴晴 & all
主任 發表於 2010-4-21 10:04 PM
主任咁早啊。。。。
撻撻。。。。我今日約咗同事一起去食壽司啊。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-21 06:20 PM
晴晴~~~~~~好冇食呀...
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
我整乜呢
hihihuhu 發表於 2010-4-21 10:04 PM
你鍾意整乜咪整乜咯。。。。千奇就唔好系度整色整水就得啦。。哈哈哈
晴晴~~~~~~好冇食呀...
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-21 11:12 PM
唔好食。。。。D飯好散,三文魚好薄。。。。
唔好食。。。。D飯好散,三文魚好薄。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-21 11:15 PM
情情:好掛住你...揸緊車都掛住..幾乎....
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
情情:好掛住你...揸緊車都掛住..幾乎....
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-21 11:17 PM
做乜駕車分心啊???小心駕駛啊。。。