返回列表 回復 發帖
哈哈。。。你地邊個大隻D啊。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-21 01:58 AM
晴晴有特別喜好
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
晴晴有特別喜好
主任 發表於 2010-4-21 02:00 AM
唔系。。。只係我系網上識D香港人都系瘦瘦架。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
唔系。。。只係我系網上識D香港人都系瘦瘦架。。。
真爱难求 發表於 2010-4-21 02:03 AM
你有見過網上識D香港人咩...主任都係高瘦白喎
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
其實可能係主任自己發夢
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-21 01:59 AM
好喇~~~而家真係去發夢喇

Good night 晴晴  整啖先
Good night 撻撻 都係嗰句 唔阻你哋依泣
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
你有見過網上識D香港人咩...主任都係高瘦白喎
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-21 02:04 AM
系MSN大家交換相睇咯。。。。
好喇~~~而家真係去發夢喇

Good night 晴晴 968062 整啖先
Good night 撻撻 都係嗰句 唔阻你哋依泣
主任 發表於 2010-4-21 02:05 AM
早抖。。。主任。。。
系MSN大家交換相睇咯。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-21 02:08 AM
甘又係..香港甘細..點容納肥佬
甘又係..香港甘細..點容納肥佬
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-21 02:12 AM
哈哈,大馬都好細啫。。。點解又會有咁多肥佬架。。。。
哈哈,大馬都好細啫。。。點解又會有咁多肥佬架。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-21 02:16 AM
馬拉點會細...香港好似星加坡..
馬拉點會細...香港好似星加坡..
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-21 02:19 AM
哈哈,你都幾清楚嘙。。。
哈哈,你都幾清楚嘙。。。
真爱难求 發表於 2010-4-21 02:21 AM
情情..你除左煲劇..仲有咩玩...
情情..你除左煲劇..仲有咩玩...
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-21 02:25 AM
MSN同朋友傾計。。。冇人睬我就瞓覺。。。哈哈哈
MSN同朋友傾計。。。冇人睬我就瞓覺。。。哈哈哈
真爱难求 發表於 2010-4-21 02:27 AM
I mean 平時...例如:旅行,攝影..etc
I mean 平時...例如:旅行,攝影..etc
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-21 02:36 AM
旅行我都鍾意,但係冇錢。。。。
旅行我都鍾意,但係冇錢。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-21 02:43 AM
平時除左番工會做乜