返回列表 回復 發帖
boss今日4月21號生日咩
真爱难求 發表於 2010-4-21 01:42 AM
吖 ~~~ 有睇喎 我都唔係好知呀
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
寫手??點解啊??
真爱难求 發表於 2010-4-21 01:43 AM
我都未見過...寫手=作家
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
唔地除喎...你知啦..機機淨係見女仔揸
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-21 01:44 AM
唔係喎, 我哋試過一齊飲檸茶喎
咁又唔係喎...好普通, 好平凡...
但係感覺就係感覺, 無得呃嘅
主任 發表於 2010-4-21 01:43 AM
呢個我認同。。。。咁你同佢系唔系現實生活已經一起啦。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
唔係喎, 我哋試過一齊飲檸茶喎
主任 發表於 2010-4-21 01:46 AM
好耐先比面見你同仲仲姐...又唔好見佢出黎課外活動同miss 生日會
唔地除喎...你知啦..機機淨係見女仔揸
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-21 01:44 AM
咁你又唔好咁講佢。。。佢都有同你地打招呼啦。。。。
呢個我認同。。。。咁你同佢系唔系現實生活已經一起啦。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-21 01:47 AM
主任:你自己解畫...我
吖 ~~~ 有睇喎 我都唔係好知呀
主任 發表於 2010-4-21 01:45 AM
睇下啫。。。。哈哈
我都未見過...寫手=作家
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-21 01:46 AM
明白。。撻撻又教曉我多一樣嘢啦。。。多謝撻撻。。。
好耐先比面見你同仲仲姐...又唔好見佢出黎課外活動同miss 生日會
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-21 01:49 AM
咁啱嗰輪佢放大假先得閒啫, 開番工佢真係幾忙嫁
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-21 01:49 AM
現實生活你地全部都系識架????
現實生活你地全部都系識架????
真爱难求 發表於 2010-4-21 01:54 AM
香港甘細...肯出黎見面咪識囉..
主任:你自己解畫...我
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-21 01:51 AM
有幾難答呀
咪一個字答哂

香港甘細...肯出黎見面咪識囉..
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-21 01:56 AM
哈哈。。。你地邊個大隻D啊。。。。
有幾難答呀
咪一個字答哂

主任 發表於 2010-4-21 01:57 AM
其實可能係主任自己發夢