返回列表 回復 發帖
唔系咩???但係我睇到個個都話你同佢系一對嘙。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-21 01:25 AM
係男才女貌......好登對啫
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
蓉蓉系邊個啊???
真爱难求 發表於 2010-4-21 01:26 AM
蓉蓉系佢嘅祈新寵
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
咁又係...中哂4個字都好難...以前加拿大中3個字都好難..
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-21 01:26 AM
我系加拿大都有中過彩票。。都系同老細&同事一起買六合彩。。。
每個人寫6個號碼。。結果每人分得800加幣。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
係男才女貌......好登對啫
主任 發表於 2010-4-21 01:28 AM
有D咁嘅事。。。。
蓉蓉系佢嘅祈新寵
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-21 01:29 AM
哦。。。主任真系艷福不淺嘙。。。。
我系加拿大都有中過彩票。。都系同老細&同事一起買六合彩。。。
每個人寫6個號碼。。結果每人分得800加幣。。。
真爱难求 發表於 2010-4-21 01:30 AM
嘩~~甘好運...買左649 甘多年...未中過超過3個字
蓉蓉系邊個啊???
真爱难求 發表於 2010-4-21 01:26 AM
佢係一個令我著迷嘅女仔
佢係一個令我著迷嘅女仔
主任 發表於 2010-4-21 01:33 AM
甘利害...
嘩~~甘好運...買左649 甘多年...未中過超過3個字
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-21 01:33 AM
系加拿大咁耐都系中得一次咁多。。。。
佢係一個令我著迷嘅女仔
主任 發表於 2010-4-21 01:33 AM
佢一定好靚女頂啦。。。。
甘利害...
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-21 01:35 AM
咪當我係寫手
boss今日4月21號生日咩
咪當我係寫手
主任 發表於 2010-4-21 01:41 AM
寫手??點解啊??
佢一定好靚女頂啦。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-21 01:40 AM
咁又唔係喎...好普通, 好平凡...
但係感覺就係感覺, 無得呃嘅
boss今日4月21號生日咩
真爱难求 發表於 2010-4-21 01:42 AM
唔地除喎...你知啦..機機淨係見女仔揸