返回列表 回復 發帖
timmaxsing   ~ good morning
... 1st time drop by here ~
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
fls125 發表於 2014-9-2 08:49 AM
HI... I'AM NAME IS J 神,D水區友叫花名:財神版
HI... I'AM NAME IS J 神,D水區友叫花名:財神版
~ from now 125 also call you J 神 ~
Well said!

D匿名觀音兵不見了...
Pedestrian_A 發表於 2/9/2014 04:09 AM
亂up掌門本色

啲匿名怕惹x
認真睇真啲真係又真係
fls125 發表於 2014-9-2 08:49 AM
125妹妹, 唔使同J神兄放電啦, 佢去日本揾咗好多架妹返黎啦。
唔使同J神兄放電啦, 佢去日本揾咗好多架妹返黎啦。....
ken ~ really ?
125妹妹, 唔使同J神兄放電啦, 佢去日本揾咗好多架妹返黎啦。
pknoface 發表於 2014-9-2 10:04 AM
亂UP
ken ~ really ?
fls125 發表於 2014-9-2 10:19 AM
珍珠真冇咁真.
亂UP
timmaxsing 發表於 2014-9-2 10:20 AM
比我篤爆咗都唔使咁慶既. 我都係唔想125妹妹咁易失身遮.
pknoface 發表於 2014-9-2 10:26 AM
非常亂UP一通,,你想今天查牌
非常亂UP一通,,你想今天查牌
timmaxsing 發表於 2/9/2014 10:27 AM
掌門想今日封牌可以退休咗
認真睇真啲真係又真係
掌門想今日封牌可以退休咗
lckiong 發表於 2014-9-2 11:16 AM
車車都無發牌比亂UP,好明顯封唔封都所謂啦
原来无牌经营
條骨都無佐lu
财神版你果首音乐我呢边开吾到呢,不过都多谢你嘅祝福
條骨都無佐lu
pknoface 發表於 2014-9-2 10:26 AM
可能J神想試試馬來西亞風味