返回列表 回復 發帖
差唔多喇, 今日撻撻唔喺道, 無人同妳吹到 3 點嚕
主任 發表於 2010-4-20 12:20 AM
係道
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
哈哈。。盲都見到啦
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
哈哈。。盲都見到啦
真爱难求 發表於 2010-4-20 01:15 AM
情情~~~~~~~~~
情情~~~~~~~~~
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-20 01:18 AM
啱啱返黎啊。。。。
關我咩事。。。
佢地唔出現,我都冇計。。。
真爱难求 發表於 2010-4-20 12:53 AM
出現咗啦, 都係嗰句啦 唔阻妳哋依泣 Good night 晴晴 早唞啦 撻撻
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
啱啱返黎啊。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-20 01:19 AM
係呀~~等你請食宵夜...
出現咗啦, 都係嗰句啦 唔阻妳哋依泣 Good night 晴晴 早唞啦 撻撻
主任 發表於 2010-4-20 01:23 AM
多謝主任陪晴晴傾計。。。早抖。。。
係呀~~等你請食宵夜...
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-20 01:24 AM
你想食咩啊???
你想食咩啊???
真爱难求 發表於 2010-4-20 01:25 AM
咩牙菜雞
多謝主任陪晴晴傾計。。。早抖。。。
真爱难求 發表於 2010-4-20 01:24 AM
緊係整啖先啦 骨奶
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
咩牙菜雞
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-20 01:33 AM
請你食啦。。。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
967191緊係整啖先啦 骨奶967192
主任 發表於 2010-4-20 01:33 AM
你唔驚你果MISS呷醋啊???早抖。。。
請你食啦。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-20 01:41 AM
好正呀 ....多謝...情情
好正呀 ....多謝...情情
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-20 01:43 AM
下次你真系黎大馬怡保,我再請你食。。。。
下次你真系黎大馬怡保,我再請你食。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-20 01:44 AM
好..準備出發