返回列表 回復 發帖
因為我有好多唔明白呀! 我好蠢呀!
free2penny 發表於 2015-7-15 05:39 PM
第一次玩係比較多唔明白地方 我都係一樣
我只係見到15個未開呀!
free2penny 發表於 2015-7-15 05:36 PM

仲未明我笑咩喔!!!
next: #95496

大家估下中間有幾多個暗樓????
blacker14tt 發表於 2015-7-15 05:05 PM
車車宣布話 下個 明樓係 # 95496

跟住話大家估下中間有幾多個暗樓???? !妳話呢度到 #95496 樓 中間 有冇可能有 我話 既 起碼 10 個暗樓呢??!!
第一次玩係比較多唔明白地方 我都係一樣
hongkong6366 發表於 2015-7-15 05:42 PM
想問下咁玩法, 可以玩好來呀!
仲未明我笑咩喔!!!

車車宣布話 下個 明樓係 # 95496

跟住話大家估下中間有幾多個暗樓???? !妳話呢度到 #95496 樓 中間 有冇可能有 我話 既 起碼 10 個暗樓呢??!!http://www.qoobee.com/wp-content/up ...
gracechanstuart 發表於 2015-7-15 05:42 PM
是否有3個呀!
孺子可教
想問下咁玩法, 可以玩好來呀!
free2penny 發表於 2015-7-15 05:44 PM

睇下多唔多人囉!! 多人咪快囉!!
孺子可教
yxx01 發表於 2015-7-15 05:46 PM
多謝啦! .... yxx01 仲有沒有可以教我呀!
睇下多唔多人囉!! 多人咪快囉!!
gracechanstuart 發表於 2015-7-15 05:47 PM
好好玩呀! 如果每星期都有就好啦!
是否有3個呀!
free2penny 發表於 2015-7-15 05:46 PM

起碼 2 個,3 個就唔敢包!!
多謝啦! .... yxx01 仲有沒有可以教我呀!
free2penny 發表於 2015-7-15 05:47 PM
过一亿比鹅就有
过一亿比鹅就有
yxx01 發表於 2015-7-15 05:50 PM
羊叔叔!! 我好驚喔!
好好玩呀! 如果每星期都有就好啦!
free2penny 發表於 2015-7-15 05:48 PM

準備遊戲嗰個就唔係咁好玩囉!!所以大家要多謝完再多謝車車呀!!
我呢度真系奧慢,你地可以吹得甘開心嘅
我等好耐先入到黎,回复一帖又等好耐
條骨都無佐lu
多謝車車呀!
羊叔叔!! 我好驚喔!
gracechanstuart 發表於 2015-7-15 05:52 PM
驚咩