返回列表 回復 發帖
有!就系冇收到言兄你自己派个个!
昨天 略去;今天 珍惜 ;明天 爭取
有!就系冇收到言兄你自己派个个!
5 v+ z# |- R; L. e+ _* }luke168 發表於 2013-6-9 12:12 AM
係? 咁就慘咯,我都冇乜機會再自已派嚕
局部區域潛水中...
小小錢都要欠人地,睇你唔起
小小錢都要欠人地,睇你唔起公仔箱論壇3 n2 M. v) k9 w
tvbkk123 發表於 2013-6-9 12:57 AM
即刻借住100萬過嚟,聽晚俾返你,唔係...我都睇你唔起
局部區域潛水中...
言仔tvb now,tvbnow,bttvb# M, b% t7 G5 p- W
由我依帖起直到聽晚6月9號11;59pm
0 s% T& u; n4 x! E7 }; |0 O公仔箱論壇每位有入黎打招呼者可得六百六十六萬TVB元,你負責派,過後俾個總數我,我會齊頭過返俾你,唔該 ...6 F" ~' v1 q  D+ [- J! ?
civicboy1969 發表於 2013-6-8 10:15 PM
我唔得閒呀.............. 而家先到, C兄派埋啦!
型 英 帥 靚 正
恭喜C兄 x2...
型 英 帥 靚 正
tvb now,tvbnow,bttvb, ^* I; u' S2 [
/ J8 c! I" Q3 o! ~
要多少? tvb now,tvbnow,bttvb% V) w8 o! W) x/ \0 _0 w! k
goldmonk 發表於 2013-6-9 01:36 AM
唔該金爺,我想試吓條傻佬,係咪一講錢就走之嘛,果然...
局部區域潛水中...
我唔得閒呀.............. 而家先到, C兄派埋啦!os.tvboxnow.com7 ^! c0 ~4 l& M6 Q6 n. V
chan200308 發表於 2013-6-9 01:42 AM
一入嚟就喊驚咁,遲吓先講啦
局部區域潛水中...
早唞 av1
局部區域潛水中...
唔該金爺,我想試吓條傻佬,係咪一講錢就走之嘛,果然...tvb now,tvbnow,bttvb0 p+ e5 U3 Q* o( P4 M
金石良 發表於 2013-6-9 02:16 AM
你同佢都係傻
型 英 帥 靚 正
一入嚟就喊驚咁,遲吓先講啦7 l; Z9 x1 d1 d9 |9 j# x. e
金石良 發表於 2013-6-9 02:17 AM
唔肉緊D點有感覺呀
型 英 帥 靚 正
早唞 av1
: p- ?: s4 H7 d' d+ B4 S* atvb now,tvbnow,bttvb金石良 發表於 2013-6-9 02:17 AM
就開波啦
型 英 帥 靚 正
C兄早安
肥貓