返回列表 回復 發帖
妳應該要發奮圖強
blacker14tt 發表於 2012-8-8 09:17 AM
發粉market有好多
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
妳今日返工呀嗎
blacker14tt 發表於 2012-8-8 09:18 AM
今日冇返wor, 換咗班, 聽日先返
今日去咗買野, 食冰, 食鹽酥雞, 酥炸蠔仔, 炸魷魚
日日都係花茶
blacker14tt 發表於 2012-8-8 09:28 AM
花茶健康又養顏, 我如果真有能力, 都好想日日飲唔同花茶
要求都唔係我求, 總統求先啦
viento 發表於 2012-8-8 09:27 AM
又arm wor
btw, 今日我搭車時gup到隔離嘅報紙寫: "一個美國, 好遠"嘅標題
發粉market有好多
viento 發表於 2012-8-8 09:32 AM
咁就買多D做蛋糕
今日冇返wor, 換咗班, 聽日先返
今日去咗買野, 食冰, 食鹽酥雞, 酥炸蠔仔, 炸魷魚
viento 發表於 2012-8-8 09:41 AM
竟然冇返工

鹽酥雞
花茶健康又養顏, 我如果真有能力, 都好想日日飲唔同花茶
viento 發表於 2012-8-8 09:47 AM
自己整
又arm wor
btw, 今日我搭車時gup到隔離嘅報紙寫: "一個美國, 好遠"嘅標題
blacker14tt 發表於 2012-8-8 09:56 AM
對我嚟講......一個日本, 好遠....又係圍城理論
咁就買多D做蛋糕
blacker14tt 發表於 2012-8-8 09:57 AM
冇話你聽, 我D蛋糕冇落發粉
竟然冇返工

鹽酥雞
blacker14tt 發表於 2012-8-8 09:57 AM
換咗聽日返
風風,今日飲到你杯茶啦
真匿名
自己整
blacker14tt 發表於 2012-8-8 09:58 AM
自己懶整, 而且日日唔同口味, 要買好多材料...

PS:鹽酥雞, 你嚟, 帶你去食...
風風,今日飲到你杯茶啦
chowold2 發表於 2012-8-8 12:12 PM
仲怕你飲唔到添....
今日個主題响....年輪蛋糕...上....我今日食咗!
翻咗一頁, 為怕入來的貴賓搵唔到茶點食,
所以決定每翻一頁貼一次茶點
希望大家開心~~!

今天貴族天堂的茶點是
「甘草菊花茶」和「年輪蛋糕」

都話風風底錫,Post多一次比我
真匿名