返回列表 回復 發帖
Boston Legal 同Suits絕對值得看
條骨都無佐lu
我睇過島耕作,是漫畫黎嘅
lhy92725 發表於 2014-9-30 04:19 PM
漫畫以前讀書時候就有看 現在都沒時間看了
看食譜就有
我都偶爾睇下小說嘅
條骨都無佐lu
律政劇,一定要睇美劇的
lhy92725 發表於 2014-9-30 04:24 PM
美劇沒時間追 之前追Agents of S.H.I.E.L.D. 追下停播下 我都沒再追了
我表哥好多美劇DVD 可能會借來看 等退休先
That's why she has two freezers.  
Pedestrian_A 發表於 2014-9-30 04:24 PM
可能還有chiller freezer room
雪倉比較大
美劇沒時間追 之前追Agents of S.H.I.E.L.D. 追下停播下 我都沒再追了
我表哥好多美劇DVD 可能會借來看 等退休先
BeiDouChef 發表於 2014-9-30 04:32 PM
新一季的Agents of S.H.I.E.L.D又開始咯
條骨都無佐lu
新一季的Agents of S.H.I.E.L.D又開始咯
lhy92725 發表於 2014-9-30 04:39 PM
我知道...但神盾局 在電影美國隊長2 已經說是九頭蛇創立的
很多劇情要看Agents of S.H.I.E.L.D才那個抓到故事內容
但我現在沒時間追
其實我都無睇過電影,好多都唔太明,不過睇開米睇下咯
條骨都無佐lu
雷神漫畫好像要改了 Marvel 之前有傳會變女版的雷神
其實我都無睇過電影,好多都唔太明,不過睇開米睇下咯
lhy92725 發表於 2014-9-30 05:30 PM
追電影更加辛苦 製作一部要等3/4年
看完這部 續集又要等幾年 復仇者聯盟2 明年上映
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
今年美國好多電視台流行改編漫畫上電視
條骨都無佐lu
今年美國好多電視台流行改編漫畫上電視
lhy92725 發表於 2014-9-30 05:42 PM
韓劇<<來自星星的你>> 有傳美國要翻拍美版
呢個消息我都有睇過
我幾期待男女主角人選問題
條骨都無佐lu
呢個消息我都有睇過
我幾期待男女主角人選問題
lhy92725 發表於 2014-9-30 05:47 PM
就是咯~美電影男女主角就關注比較多
美劇男女卡司都比較少認識
睇開美劇的人就比較熟悉
每年的艾美獎還是幾轟動的
條骨都無佐lu