返回列表 回復 發帖
情情:妳不如早d訓..聽日要返工..
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
就係未試過..先order try 吓
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-16 02:11 AM
其實我覺得陣味怪怪地。。。哈哈
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
情情:妳不如早d訓..聽日要返工..
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-16 02:13 AM
咁好啦。。你都早d休息啦。。goodnight撻撻。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
咁好啦。。你都早d休息啦。。goodnight撻撻。。
真爱难求 發表於 2010-4-16 02:16 AM
想著純情的妳~~
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
想著純情的妳~~
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-16 02:41 AM
撻撻咪玩我啦。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
撻撻咪玩我啦。。。
真爱难求 發表於 2010-4-16 02:43 AM
唔係呀..我真係關左機就卦住你個公仔頭...
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
唔係呀..我真係關左機就卦住你個公仔頭...
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-16 02:46 AM
只公仔頭真系咁靚咩???
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
只公仔頭真系咁靚咩???
真爱难求 發表於 2010-4-16 02:47 AM
公仔頭咪你囉
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
公仔頭咪你囉
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-16 02:50 AM
哈哈。。。你真系咁掛住我咩。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
早晨咁多位
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
晴晴早晨,今日我好忙呀
條骨都無佐lu
我返黎啦。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
返來米好
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
我返黎啦。。。
真爱难求 發表於 2010-4-16 06:11 PM
甘早嘅~~
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
返來米好
jjwah 發表於 2010-4-16 06:59 PM
你點啊??
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
返回列表