返回列表 回復 發帖
  多謝 Ken 掌門 9號仔 特別獎!!

gracechanstuart 發表於 2014-10-31 08:36 AM
特別奬係500,000
多謝 武當ken
chan200308 發表於 2014-10-31 09:00 AM
唔使客氣, 咁現在就有錢去玩啦.
唔使客氣, 咁現在就有錢去玩啦.
pknoface 發表於 2014-10-31 09:01 AM
唔係玩玩吓, 係搏命.
型 英 帥 靚 正
萬聖節 - 鋤弱扶強活動答案

1號  (售價$1,500,000), 奬金: $20,000,000
2號  (售價$3,000,000), 奬金: $8,000,000
3號  (售價$1,000,000), 奬金: $5,000,000
4號  (售價$2,000,000), 奬金: $10,000,000
5號  (售價$5,000,000), 奬金: $20,000,000
6號  (售價$4,000,000), 奬金: $1,000,000
7號  (售價$2,500,000), 奬金: $30,000,000
8號  (售價$3,500,000), 奬金: $10,000,000
9號  (售價$4,500,000), 奬金: $500,000
10號 (售價$5,500,000), 奬金: $5,000,000
其實吾系睇得幾明,不過都多謝掌門
lhy92725 發表於 2014-10-31 08:20 AM
貓貓有边度唔明呢?
特別奬係500,000
pknoface 發表於 2014-10-31 09:00 AM
   Ken 掌門 既 特別獎 咁特別,唔多謝點得呀!!

以下係派奬記錄:

時間支出收入操作巧開來12 秒前TVB 8500000 元
積分轉出tvbkk12344 秒前TVB 8500000 元
積分轉出SweetLemon1 分鐘前TVB 8500000 元
積分轉出ccw-james1 分鐘前TVB 8500000 元
積分轉出luke1681  ...
pknoface 發表於 2014-10-31 08:10 AM
Thank you
萬聖節 - 鋤弱扶強活動結果與奬金:

以下係購買結果和對應奬金:

玩家購買道具號碼售價奬金 min-tim55,000,00020,000,000 min-tim31,000,0005,000,000 mycheung.864,000,0001,000,000 mycheung.831,000,0005,000,00 ...
pknoface 發表於 2014-10-31 08:48 AM
買$5,500,000收返$5,500,000
  多謝 Ken 掌門 9號仔 特別獎!!

gracechanstuart 發表於 2014-10-31 08:36 AM
我們中o左掌門計...  
買$5,500,000收返$5,500,000
Pedestrian_A 發表於 2014-10-31 10:09 AM
好過渣都冇得淨呀。
我們中o左掌門計...  
Pedestrian_A 發表於 2014-10-31 10:11 AM
我都冇呃你地。
好過渣都冇得淨呀。
pknoface 發表於 2014-10-31 10:11 AM
不開心
   Ken 掌門 既 特別獎 咁特別,唔多謝點得呀!!

gracechanstuart 發表於 2014-10-31 09:50 AM
唔使多謝。 都係志在玩下開心下遮, 千其唔好嬲呀。
不開心
Pedestrian_A 發表於 2014-10-31 10:12 AM
下次再玩過。 我唔信次次咁唔好運。
買得大都無開得大,係米甘意思啊?
條骨都無佐lu