返回列表 回復 發帖
車車版的遊戲26...決定玩嘜未...
因我見你的從前遊戲有"宿命卡"??同現在玩的遊戲"命運卡"有什麼分別架??
如係的話,遊戲26玩"宿命卡"都係個很好選擇喎... ...
timmaxsing 發表於 2015-5-27 09:05 AM
卡嘅種類有多少唔同, 你可以去一樓click過往遊戲紀錄gup gup便知龍與鳳
幾時會知道結果?
blacker14tt 發表於 2015-5-27 10:02 AM
7月初便知結果,成功跑出...會7月中會進行面試及考試,8月中知結果,成功的話,9月會到開始進一步給你實習,10月正式任命,升職及加薪!
財神版已經睇好曬個升職流程咯
聽聞最近港鐵買新車哦
條骨都無佐lu
卡嘅種類有多少唔同, 你可以去一樓click過往遊戲紀錄gup gup便知龍與鳳
blacker14tt 發表於 2015-5-27 10:04 AM
原來是這樣...這樣就要回顧"宿命卡"啦...因我未玩過,想玩玩......
財神版得閒玩麼?
條骨都無佐lu
財神版已經睇好曬個升職流程咯
聽聞最近港鐵買新車哦
lhy92725 發表於 2015-5-27 10:35 AM
因為上次是我升職是這樣流程,所以今次都係差不多!

對,新車用於"沙中綫",宜"東鐵綫"的大圍站先加自動玻璃門,其後會延後東鐵綫其它車站,預計2017年第三季東鐵綫全面加裝自動玻璃門。
要洗好多錢哦,批到架啦?
條骨都無佐lu
要洗好多錢哦,批到架啦?
lhy92725 發表於 2015-5-27 10:49 AM
全缐加自動玻璃門估計要約37億,因是配合沙中綫加裝玻璃門及過往各種事情,令班次有誤,拖延整體效能,所以已通過了政府貸款加裝,現在工程已全面開始進行中,"自動玻璃門"中。
吾系話買新車要寬敞D咩
條骨都無佐lu
7月初便知結果,成功跑出...會7月中會進行面試及考試,8月中知結果,成功的話,9月會到開始進一步給你實習,10月正式任命,升職及加薪!
timmaxsing 發表於 2015-5-27 10:24 AM
咁如果我9月去HK, 咁你咪唔得閒理我??
雖然你冇話要見我
原來是這樣...這樣就要回顧"宿命卡"啦...因我未玩過,想玩玩......
timmaxsing 發表於 2015-5-27 10:36 AM
你幫我諗卡嘅內容??
財神版可以宴請老闆娘是他的福氣啦
條骨都無佐lu
你幫我諗卡嘅內容??
blacker14tt 發表於 2015-5-27 11:21 AM
是榮幸的啦
卡內容都想了不少可以參考一下

本帖隱藏的內容需要積分高於 99999999999 才可瀏覽

以上可參考,其它自己想啦...
咁如果我9月去HK, 咁你咪唔得閒理我??
雖然你冇話要見我
blacker14tt 發表於 2015-5-27 11:21 AM
到時升到職先啦...如果到升到...就要去"倫敦"做實習啦,你可考慮改行程,去"倫敦"架或者我可以叫我下屬帶你玩...
午安啦
blacker14tt 發表於 2015-5-25 12:39 PM
車車姑娘晚安啦!