返回列表 回復 發帖
good.night靚靚&.撻撻~~我要沖涼瞓了
post上嚟囖....織條暖暖頸巾啦
小飛機 發表於 2010-4-15 11:56 PM
呢條夠唔夠暖啊???
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
good.night靚靚&.撻撻~~我要沖涼瞓了
小飛機 發表於 2010-4-16 12:33 AM
goodnight boss。。。
呢條夠唔夠暖啊???
真爱难求 發表於 2010-4-16 12:33 AM
very.good 多謝靚靚~~~聽日唔怕凍啦
你有睇過我間餐館D牛肉粉咩??
真爱难求 發表於 2010-4-16 12:32 AM
你post 上黎d相
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
撻撻俾你睇我家陣做嘢嘅餐館
里面有我地D餐。。。你比較下,同香港D越南餐似唔似
http://www.facebook.com/pages/Ip ... 1673102937?v=photos
very.good 多謝靚靚~~~聽日唔怕凍啦
小飛機 發表於 2010-4-16 12:36 AM
最緊要系身體健康。。。
你post 上黎d相
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-16 12:37 AM
果D我系網上隨意搵架。。。
撻撻俾你睇我家陣做嘢嘅餐館
里面有我地D餐。。。你比較下,同香港D越南餐似唔似
http://www.facebook.com/pages/Ip ... 7?ref=search&si ...
真爱难求 發表於 2010-4-16 12:38 AM
我今日試左火車頭同蝦卷
我今日試左火車頭同蝦卷
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-16 12:49 AM
味道得唔得啊???
果D我系網上隨意搵架。。。
真爱难求 發表於 2010-4-16 12:40 AM
火車頭:d 湯同粉都幾好..生 熟牛肉都ok..不過少d..
蝦卷 就唔夠充實..d 醬唔似..

同你個碗差不多...同加拿大差好過遠
味道得唔得啊???
真爱难求 發表於 2010-4-16 12:54 AM
好想食你.............

d 越南香茅鸡扒饭
火車頭:d 湯同粉都幾好..生 熟牛肉都ok..不過少d..
蝦卷 就唔夠充實..d 醬唔似..
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-16 12:54 AM
下次試佢地嘅三色飯。。。。
咁今晚有冇試佢地D飲品???
下次試佢地嘅三色飯。。。。
咁今晚有冇試佢地D飲品???
真爱难求 發表於 2010-4-16 12:58 AM
冇呀~~靜飲椰青
好想食你.............

d 越南香茅鸡扒饭
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs100.snc3/16747_194614212937_191673102937_4014278_3325667_n.jpg
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-16 12:56 AM
哈哈哈。。。呢味系我地嘅招牌飯黎架。。。唔系我賣花贊花香,真系好正。。。。