返回列表 回復 發帖
掛住你...
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-15 12:57 AM
你咁算唔算等我門啊。。。哈哈哈
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
今日發現左一間新開越南餐館..開左2日..話越南師傅..有火車頭食 ...成HK$90 一碗..好貴.. 聽日想試吓
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-15 01:03 AM
記得影張相俾我睇。。。

HK$90= 37MYR= 3X Mcdonald combo
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
HK$90= 37MYR
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-15 01:05 AM
系啊。。。我家陣做呢間餐館火車頭先馬幣9.90jar
你咁算唔算等我門啊。。。哈哈哈
真爱难求 發表於 2010-4-15 01:04 AM
等妳啊.....
等妳啊.....
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-15 01:09 AM
知啦。。唔使寫到雞乸咁大只字。。。
知啦。。唔使寫到雞乸咁大只字。。。
真爱难求 發表於 2010-4-15 01:14 AM
yes madam~~~~~
yes madam~~~~~
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-15 01:19 AM
你有冇去果邊注冊啊??
你有冇去果邊注冊啊??
真爱难求 發表於 2010-4-15 01:22 AM
冇呀~~我驚開得太多..顧唔切..我已經冇玩 MSN ICQ FACEBOOK ETC...
冇呀~~我驚開得太多..顧唔切..我已經冇玩 MSN ICQ FACEBOOK ETC...
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-15 01:25 AM
乜你有好多女仔搵你傾計咩??
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-15 01:25 AM
我家陣都系玩msn、facebook。。。
乜你有好多女仔搵你傾計咩??
真爱难求 發表於 2010-4-15 01:28 AM
冇呀~~梗係男仔多
冇呀~~梗係男仔多
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-15 01:34 AM
證明你人緣好咯。。。
夠鐘瞓啦。。早抖,撻撻
夠鐘瞓啦。。早抖,撻撻