返回列表 回復 發帖
車車早晨.
個遊戲只要路人甲作古仔,水區全民投票,合格路人甲有獎金,唔合格就扣路人甲200分功勳加扣TVB2000萬
lckiong 發表於 2015-2-5 09:47 AM
支持小強建議!
支持小強建議!
pknoface 發表於 2015-2-5 10:48 AM
支持建議X2
好多人贊成哦
條骨都無佐lu
邊有今多時問作故事喎,唔係好得,怕無人參與
timmaxsing 發表於 2015-2-5 08:42 AM
ONLY 50個字
個遊戲只要路人甲作古仔,水區全民投票,合格路人甲有獎金,唔合格就扣路人甲200分功勳加扣TVB2000萬
如果我中文輸入可以英文一樣快...
小強作古仔,水區全民投票,小強合格有獎金,唔合格小強就扣20000分功勳加扣TVB200000000
主要是他自己想寫篇文章發表下甘遮
lhy92725 發表於 2015-2-5 10:43 AM
50個字可以被稱為文章?

如果我中文輸入可以英文一樣快...
小強作古仔,水區全民投票,小強合格有獎金,唔合格小強就扣20000分功勳加扣TVB200000000
Pedestrian_A 發表於 5/2/2015 03:34 PM
冇人支持我,全部推舉你

用English 160 character
認真睇真啲真係又真係
冇人支持我,全部推舉你

用English 160 character
lckiong 發表於 2015-2-5 04:21 PM
You mean 160 words?  I can change the story characters to KK and kiong
The biggest problem is most members here don't understand the real meaning of the story.
聽日放假
聽日放假
blacker14tt 發表於 2015-2-5 04:30 PM
去約會?
聽日放假
blacker14tt 發表於 2015-2-5 04:30 PM

去約會?
Pedestrian_A 發表於 5/2/2015 04:31 PM
去俾人約
認真睇真啲真係又真係
去俾人約
lckiong 發表於 2015-2-5 05:01 PM
車車當然有吸引力
聽日放假
支持建議X3
型 英 帥 靚 正
海姐姐晚安。。。