返回列表 回復 發帖
因乜晕呢
條骨都無佐lu
外星貓E生
各位好啊~又落大雨啦= =真鬼麻烦

我终于都唔再犹豫啦~~我已经拜托朋友帮我买票啦~~

系唔系坐前排啊?!中间位?!如果系真d,甘就买哒值得啦~~~机票都订左啦~~非常期待啦~~等不及想去啦!!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
米正斗咯,难得有机会近距离见到偶像
條骨都無佐lu
云爷 ... you're going for concert ... ... bring us along
~ enjoy your   
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
125都飞去KL睇啦
條骨都無佐lu
25妹你住边嘎?
米正斗咯,难得有机会近距离见到偶像
lhy92725 發表於 2012-5-8 03:26 PM
但系好像唔可以影像哦
125都飞去KL睇啦
lhy92725 發表於 2012-5-8 03:30 PM
No.... 入场费好贵

~ 亦不便宜
25妹你住边嘎?
Shadowkail 發表於 2012-5-8 03:31 PM
~ West Malaysia
实有机会影嘅
條骨都無佐lu
哗。。。RM171。。。VIP咁抵。。。
No.... 入场费好贵

~ 1664331亦不便宜
fls125 發表於 2012-5-8 03:33 PM
你买RM168全包左嘎!!加多3蚊government tax,非常值得
哗。。。RM171。。。VIP咁抵。。。
EvilgranII 發表於 2012-5-8 03:35 PM
新朋友喔,你有某去啊?
如果有,我们可以一起见下面,做朋友
云爷 ... you're going for concert ... ... bring us along
~ enjoy your  1664329  1664330
fls125 發表於 2012-5-8 03:28 PM
你住边区啊?