返回列表 回復 發帖
大家早上好
CAR CAR早
91877#的回報是否可行
老板娘,近排身體幾好嘛
金石良 發表於 2015-1-13 11:00 PM

老板娘比班食客激親.
pknoface 發表於 14/1/2015 08:55 AM
老闆娘冇俾亂up掌門激襯已經好咯
認真睇真啲真係又真係
其實我覺得每位水友都係吹得之人,好難介定及選出這項提名,以水區的樓帖是係表揚樓主一年內的表現,有好多樓帖在上年度都做得好出色,
有關"吹水王勳章"係水區身份之表現,獨一無二,特現該會員這年在這區表現,

CAR CAR版我有一個見議
,如果說搞水區最受歡迎吹水會員,不做最歡迎樓帖,我在想...兩項可否合併成一項,都係會員提名,

由車車版主持,活動名稱可叫:水區傑出表現會員選舉...等,當然提名者在上年度活躍水區及有關樓帖做得有聲有色,才符合提名,

才可顯出水區獨特勳章:"吹水王勳章",代表咗我哋水區的代表會員,活動玩法當然不變啦...
timmaxsing 發表於 2015-1-10 09:31 AM
我覺得傑出獎需要由評審選出而唔係投票
投票嘅話, 會比較適合"最受歡迎"呢個項目
車車 早晨!!! 週三快快樂樂!!!
我覺得傑出獎需要由評審選出而唔係投票
投票嘅話, 會比較適合"最受歡迎"呢個項目
blacker14tt 發表於 2015-1-14 10:17 AM
都係...傑出都係由選評審會PRO,投"最受歡迎"會合適D,
今年"吹水王勳章"名額是否增加呢定話好像舊年都係3個名額啦,
老闆娘今日有返黎哦
條骨都無佐lu
今年"吹水王勳章"名額是否增加呢定話好像舊年都係3個名額啦,
timmaxsing 發表於 2015-1-14 10:31 AM
set太多會唔會太氾濫??
老闆娘今日有返黎哦
lhy92725 發表於 2015-1-14 10:46 AM
日日都有返, 出唔出現咁解遮
都係...傑出都係由選評審會PRO,投"最受歡迎"會合適D,
timmaxsing 發表於 2015-1-14 10:26 AM
考慮新設樓主貢獻獎, 根據每樓嘅情況, 由我統一派獎
不過未諗好點派
車車日日都及住你哋班友,你哋小心D
日日都有返, 出唔出現咁解遮
blacker14tt 發表於 2015-1-14 10:52 AM
出現
型 英 帥 靚 正
車車日日都及住你哋班友,你哋小心D
Anonymous 發表於 2015-1-14 11:05 AM
支持
型 英 帥 靚 正
最應該小心是食蕉,成日吾做工
條骨都無佐lu