返回列表 回復 發帖
哦, 那要努力啊 x 2
QQ好似无放过暑假甘
條骨都無佐lu
哦, 那要努力啊
7 k8 j8 |  a  q2 P2 o- D) W; ugo2david 發表於 2011-9-6 11:47 AM
os.tvboxnow.com. I. M+ n$ Y8 W1 I
ok
QQ好似无放过暑假甘os.tvboxnow.com+ q3 {9 z6 }: A3 V- N
lhy92725 發表於 2011-9-6 11:58 AM
, a- Z/ V+ ?2 @( Bos.tvboxnow.com我地黎度无放过暑假架~因为没夏天 : Z9 H# s" m% ^6 u! x: E
考完试之后就有2个礼拜假期啦
* l7 G  `4 p" q+ V6 U% t! }  Y7 t公仔箱論壇ok 9 U! ~: E/ }4 h$ ^$ R% f, S" a
wathehellqq 發表於 2011-9-6 11:59 AM
7 B$ y& M1 t. ^' J公仔箱論壇所以唔好剩係掛住賭
畸形人類研究科
8 C7 h+ L0 A6 ]7 g, E
所以唔好剩係掛住賭公仔箱論壇- w5 z/ U8 |/ k2 |$ [% `
go2david 發表於 2011-9-6 12:03 PM
0 h6 U4 {6 c  v; _6 K& r 唔甘啦
點解你得番幾百萬架??
畸形人類研究科
无暑假?甘为咩又9月份开新学期嘅
條骨都無佐lu
tvb now,tvbnow,bttvb/ u9 x. B: ~$ y1 a# p2 a6 l/ A
唔甘啦公仔箱論壇$ K, }- q; U! P
wathehellqq 發表於 2011-9-6 12:06 PM
1 y; y8 P9 S2 y0 H  _9 Z8 K
原來過左兩關..bug chance to win again
畸形人類研究科
4 e" {; O2 v5 r3 \) qtvb now,tvbnow,bttvb原來過左兩關..bug chance to win againos.tvboxnow.com3 a& _8 i! K* X% J1 I: ]% F0 V) ^
go2david 發表於 2011-9-6 12:16 PM
( I3 I' @7 r4 J2 P* Pos.tvboxnow.com系呀。。差一关
无暑假?甘为咩又9月份开新学期嘅3 M0 t) Y. d7 q: x7 _
lhy92725 發表於 2011-9-6 12:14 PM
0 {% u- b7 O& y" ^; UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。噢噢。。那个系政府大学geh开学期~同我地唔同架
點解你得番幾百萬架??
' W  `& q/ L2 t- ^% g' V$ I5 q8 V. xos.tvboxnow.comgo2david 發表於 2011-9-6 12:09 PM
os.tvboxnow.com3 I8 E1 y' `+ H6 R* [

8 C7 a$ q4 S3 \# V. P公仔箱論壇  [7 I  i$ D% c! _
時也命也

平壤核子能源研究所
os.tvboxnow.com1 j. G; _+ C1 o* ]; s5 x
噢噢。。那个系政府大学geh开学期~同我地唔同架
4 t% [5 ^/ d1 g, p; m# O6 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。wathehellqq 發表於 2011-9-6 12:35 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* P- b# |3 O8 ~% S6 c! k
私人大学同政府大学的学制吾一样架?
條骨都無佐lu
/ h1 q0 T+ Q0 B5 w( W, }
私人大学同政府大学的学制吾一样架?1 I) m7 n0 e" b8 A
lhy92725 發表於 2011-9-6 01:24 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: D) y0 L, ?. r
有d系一样,有d私人大学系唔同架, 我地黎度大学有分好多段开学时间架。。好复杂
9 T' ^0 N8 b. h私人大学同政府大学的学制吾一样架?公仔箱論壇7 O) a$ L7 h, a7 E; @7 U
lhy92725 發表於 2011-9-6 01:24 PM
公仔箱論壇* u+ G0 U& K- X  A
tvb now,tvbnow,bttvb) p2 {  j" B5 W1 B4 L, M0 A+ O
5一样

平壤核子能源研究所