返回列表 回復 發帖
咪傻啦 我咩都睇唔倒
主任 發表於 2010-4-13 12:30 AM
你個尖端科技點唔點?
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
我再唔瞓就真係傻喇
今日攰到想屎

Goog night 晴晴   & 撻撻   
(  唔阻你哋依泣呀  )
主任 發表於 2010-4-13 12:56 AM
早抖。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
早抖。。。
真爱难求 發表於 2010-4-13 12:57 AM
整個 good bye kiss 先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
整個 good bye kiss 先 959128
主任 發表於 2010-4-13 12:59 AM
你趁機博蒙。。。
你趁機博蒙。。。
真爱难求 發表於 2010-4-13 01:04 AM
主任
主任
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-13 01:07 AM
嗚嗚嗚。。。主任非禮我。。。
嗚嗚嗚。。。主任非禮我。。。
真爱难求 發表於 2010-4-13 01:08 AM
梗係啦...主任用尖端科技黎.....
梗係啦...主任用尖端科技黎.....
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-13 01:10 AM
咁我咪好蝕咯。。。
咁我咪好蝕咯。。。
真爱难求 發表於 2010-4-13 01:18 AM
冇蝕..我已經用更加頂尖科技..將你打左格仔啦
冇蝕..我已經用更加頂尖科技..將你打左格仔啦
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-13 01:26 AM
將我打咗格子。。。咁我咪得返對眼咯。。。
將我打咗格子。。。咁我咪得返對眼咯。。。
真爱难求 發表於 2010-4-13 01:29 AM
得返對眼咪仲靚
得返對眼咪仲靚
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-13 01:32 AM
系架咩??點靚啊??
系架咩??點靚啊??
真爱难求 發表於 2010-4-13 01:36 AM
好似'情情'甘靚
好似'情情'甘靚