返回列表 回復 發帖
我可以去吗?
dicksonkhan 發表於 2009-7-20 11:58 PM
你要去啊??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
刚才没人哦~
ReeNY 發表於 2009-7-21 12:01 AM
有啊。。没多人 就是你不见而已。。
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
不用换。。。
ForeverEver 發表於 2009-7-20 11:59 PM
唔换会好危险架。。炒车个阵就真是死得咯。。
哈。哈。。唔是啦。。只是我揾嘢吃的时间比我D朋友多。。 牛杂。。正。。。
wk.hoo 發表於 2009-7-21 12:01 AM
幸好我不吃牛肉
吃什么??
ForeverEver 發表於 2009-7-21 12:00 AM
你中意吃。我又中意吃的嘢咯。。

我讲出来的话。。就有人知道你住在边架啦。。
我应该比你伤。。
wk.hoo 發表於 2009-7-21 12:02 AM
你的车轮比较大啊??
下午睡太多啊?
ReeNY 發表於 2009-7-21 12:00 AM
你以为我不用做的吗?整天休息!哪里有时间睡觉啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
幸好我不吃牛肉
ForeverEver 發表於 2009-7-21 12:04 AM
哦。。你错过了一样好吃的嘢了。。
唔换会好危险架。。炒车个阵就真是死得咯。。
wk.hoo 發表於 2009-7-21 12:03 AM
不要乱讲话啦。。。。我的也是刚换不久。。
你要去啊??
wk.hoo 發表於 2009-7-21 12:02 AM
是啊!再见他一次吗!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
有啊。。没多人 就是你不见而已。。
ForeverEver 發表於 2009-7-21 12:03 AM
是吗?忘记了
最近记性差~
你的车轮比较大啊??
ForeverEver 發表於 2009-7-21 12:05 AM
应该是。。但是,费用应该毕小白的车贵。。
你中意吃。我又中意吃的嘢咯。。

我讲出来的话。。就有人知道你住在边架啦。。
wk.hoo 發表於 2009-7-21 12:05 AM
那就不要讲啦。。有机会才讲。。。
是啊!再见他一次吗!
dicksonkhan 發表於 2009-7-21 12:06 AM
噢噢噢。。你地已经见过的???
你以为我不用做的吗?整天休息!哪里有时间睡觉啊!
dicksonkhan 發表於 2009-7-21 12:05 AM
可能一回来就睡了呢~