返回列表 回復 發帖
真系???咁你又系咩角色啊??
真爱难求 發表於 2010-4-12 01:46 AM
我就梗係'蔣喬'啦
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
我就梗係'蔣喬'啦
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-12 01:48 AM
哦。。。輩份都好高嘙。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
哦。。。輩份都好高嘙。。。
真爱难求 發表於 2010-4-12 01:52 AM
你都有睇..大馬有得播??
目前我仲系單身。。。。
我哎呀家姐好醒架。。。
真爱难求 發表於 2010-4-12 01:26 AM
有時間同哎呀家姐來玩玩...
你都有睇..大馬有得播??
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-12 01:54 AM
我都系呢度download架。。。
每次香港有新嘅電視劇,等你地香港播完就有人擺上網,咁我咪下載咯。。。
有時間同哎呀家姐來玩玩...
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-12 01:56 AM
一定。。。。
我好想去海洋公園、蠟像館、迪士尼、大佛睇睇。。。
我都系呢度download架。。。
每次香港有新嘅電視劇,等你地香港播完就有人擺上網,咁我咪下載咯。。。
真爱难求 發表於 2010-4-12 01:58 AM
依家tvb.com 入面 my tv 每晚都有 upload ..唔洗download..我地miss 左都可以睇番
一定。。。。
我好想去海洋公園、蠟像館、迪士尼、大佛睇睇。。。
真爱难求 發表於 2010-4-12 02:00 AM
其實以上我都冇去
依家tvb.com 入面 my tv 每晚都有 upload ..唔洗download..我地miss 左都可以睇番
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-12 02:01 AM
我要下載系電腦度。。再用USB  copy俾我媽咪睇。。。
其實以上我都冇去
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-12 02:02 AM
點解啊??你住香港咁近。。。
點解啊??你住香港咁近。。。
真爱难求 發表於 2010-4-12 02:06 AM
香港人唔會特登去家..甘咪可以一齊去啦
香港人唔會特登去家..甘咪可以一齊去啦
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-12 02:08 AM
費用你包啊???