返回列表 回復 發帖
有無打風假放
條骨都無佐lu
車車 早晨!! 新一周快樂!!!!
早晨早晨,日本又打風啦
blacker14tt 發表於 2014-10-12 10:41 AM
你就好啦!打風好刺激!! 我地呢度閃電都係咁二幾下!!!
車車早晨.
車車 早晨!! 新一周快樂!!!!

你就好啦!打風好刺激!! http://www.qoobee.com/wp-content/uploads/E ...
gracechanstuart 發表於 13/10/2014 08:50 AM
Grace 既taste另舍唔同
認真睇真啲真係又真係
Grace 既taste另舍唔同
lckiong 發表於 2014-10-13 10:05 AM
咁係呀嘛!! 尤其是喺夜晚!!

以前喺香港打風,D 風Wee-Wee--Wa--Fee--,夜晚我通常通霄唔訓,好刺激

!!

打風假放,車車都唔甫頭
可能無得放呢
條骨都無佐lu
今日本來就係日本假期,啱啱再次訓醒
聽日會放半日打風假,後半日要返工
咁係呀嘛!! 尤其是喺夜晚!! 以前喺香港打風,D 風Wee-Wee--Wa--Fee--,夜晚我通常通霄唔訓,好刺激!! http://www.qoobee.com/wp-content/uploads/EMO_08 ...
gracechanstuart 發表於 2014-10-13 10:49 AM
妳口味真特別,不過美國唔係好多龍捲風?
blacker14tt 發表於 2014-10-13 11:54 AM
好難得放"體育節",所以訓醒要做下運動架...迎合節日
blacker14tt 發表於 2014-10-13 11:54 AM
訓醒
型 英 帥 靚 正
妳口味真特別,不過美國唔係好多龍捲風?
blacker14tt 發表於 2014-10-13 11:55 AM
中部啦! 愛達荷州呢度西北部氣候最穩定,除左落雪,大雷雨都唔多...,龍捲風?? 我唔中意!!要哩落地下,乜都睇唔到!!
甘樣講是個好適合居住的好地方哦
條骨都無佐lu
甘樣講是個好適合居住的好地方哦
lhy92725 發表於 2014-10-13 01:25 PM
唔知有個咩研究中心(唔好問我係咩研究中心,老公講過,我唔記得!!)都係設喺呢度!就係因為呢度氣候絕對穩定!!不過就悶 D !!!
為咩會悶啊?可以多D借口周圍去玩哦
條骨都無佐lu