返回列表 回復 發帖
我想換 wifi 電視 - samsung - 你地點睇?% U& |7 d( J; p, ~& G% d' T
SweetLemon 發表於 2013-3-4 07:33 PM
好型,我家有一部
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
tvb now,tvbnow,bttvb9 h1 n  L, n. e# U
我屋企人連用完電腦要先關機才關電都唔理! tvb now,tvbnow,bttvb$ n6 Y% n- D! Q1 Z" |
HENRY_168 發表於 2013-3-4 07:41 PM
公仔箱論壇" W/ g" A1 C& v+ z! q3 x5 u

1 W' D) m, o) U$ V! u5 Q$ u3 w咁真係 good luck 啦.
肥貓
好型,我家有一部TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 h! P2 G; e+ C
civicboy1969 發表於 2013-3-4 07:57 PM
7 ~& [) j) u( o9 `os.tvboxnow.com' h& C& W7 b1 c1 M. ^8 o. M
我只知有電腦電視, wifi 電視都出左啦! 但點解唔用電腦 + TV卡?
肥貓
想系 tv 睇 youtube 或上 公仔箱 方便。。。
好型,我家有一部公仔箱論壇' E- `& i$ }5 W/ n/ ]$ l
civicboy1969 發表於 2013-3-4 07:57 PM
  S. d# X2 _6 j* [os.tvboxnow.comC兄 又系用 samsung?  顏色同 Toshiba/Sony 比如何?
samsung顏色鮮D
full HD 1080公仔箱論壇) u4 S. ^6 A3 ?! f/ g
LED27寸
睇四仔一流
咩系4仔?- 沒咩敢問。。
我系用到 手機好之唸到。。。
咩系4仔?- 沒咩敢問。。os.tvboxnow.com+ L) J# `4 ~5 M* D
SweetLemon 發表於 2013-3-4 08:55 PM
屎好黑04
局部區域潛水中...
睇四仔一流
! ~% [" e0 N  D, B7 r- S- N公仔箱論壇civicboy1969 發表於 2013-3-4 08:51 PM
黑仔4號
局部區域潛水中...
搞錯!竟然當金樓冇到
局部區域潛水中...
最後通告,今晚唔到,鐵定取消,我話嘅
* {( Z) r. A! V! z3 e6 q: n/ B好冇呀...C兄
局部區域潛水中...
咁你講系邊樓先。。。