返回列表 回復 發帖
蛋撻仔你慢慢回味下啦。。。
真爱难求 發表於 2010-4-11 10:32 AM
你果道係咪全部都有得食... 好懷念... 呢d全部都係加拿大時食的...
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
Post 咁多相都淨係比撻撻回味咋
主任 發表於 2010-4-11 12:16 PM
甘你唔鐘意食越南餐麻
广州D鸡绝对好食过HK的!
欢迎光临《广东吹水专区》
我公司附近有间土耳其菜!
不过我未去过食…
予埋你哪
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-11 09:00 PM
我呢個靚靚秘書知道我呢排好忙~~~都係唔好等我啦
广州D鸡绝对好食过HK的!
bra少 發表於 2010-4-11 09:06 PM
咁真係要試下喇
绝对要啦`
點止行雷呀, 直頭豐乳交搓, 還 phone 還語添呀
主任 發表於 2010-4-11 12:00 PM
咁好環境啊。。。大馬都好耐都冇咁嘅情況出現咯。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
Post 咁多相都淨係比撻撻回味咋
主任 發表於 2010-4-11 12:16 PM
你都可以回味架。。。
大家好吖!
bra少 發表於 2010-4-11 02:21 PM
bra少。。。你點啊??
\

好好味呀~~~靚靚~~~仲要加埋紅酒添,正正
小飛機 發表於 2010-4-11 07:33 PM
下次你真系要煮俾我食架。。。
情情,這麼晚..有點累嗎?
呢d都好好味喎~~~我知九龍尖沙咀有間食越南嘢好好味架,靚靚嚟香港我請你食吖
小飛機 發表於 2010-4-11 07:37 PM
我去香港一定搵你。。只怕你冇時間應酬我姐。。。。。
我去香港一定搵你。。只怕你冇時間應酬我姐。。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-12 01:00 AM
撻撻應酬妳家姐, 等我嚟陪妳都得
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
你果道係咪全部都有得食... 好懷念... 呢d全部都係加拿大時食的...
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-11 09:04 PM
系就系有得食。。但系好大出入咯。。。
我都系比較鐘意食正宗越南人煮嘅餐。。。。