返回列表 回復 發帖
你比你个MSN我啦,我系用EBUDDY登陆的
怕你加我,我通过悟到
條骨都無佐lu
唔知道推一個兩年前的舊帖上第一版, 會俾扣几多分呢?

Juju 你會唔會可憐我, 加返我分架?

評分次數

• tamama

• CC517

一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
Dr cat 你做咩扣靚女d分呀??
Dr cat 你做咩扣靚女d分呀??
tamama 發表於 2012-7-28 04:50 PM
因為我犯規, 將舊帖推上第一版
人地好耐冇返屋企, 依家返嚟執屋, 就俾人罸我清潔費lor
viento 發表於 2012-7-28 11:51 PM
可能佢罰你都係提你記得多d返屋企
初黎報到~

貴族天堂大家好~
viento 發表於 2012-7-28 11:51 PM
等你記得貓
外星貓E生
老貓系度扮野扣靚女分
真匿名
唔扣啦, 等你地玩轉都得
外星貓E生
可能佢罰你都係提你記得多d返屋企
tamama 發表於 2012-7-29 06:23 PM
我以后會準時返屋企
初黎報到~

貴族天堂大家好~
wng86 發表於 2012-7-29 08:53 PM
歡迎光臨~~!!
依個樓主失蹤, 由我來做暫代樓主, 以后請多多來坐~~!!
等你記得貓
CC517 發表於 2012-7-30 11:42 AM
貓醫版主教導得啱, 小的以后會守好行為, 緊記貓醫版主
貓醫版主教導得啱, 小的以后會守好行為, 緊記貓醫版主
viento 發表於 2012-7-30 05:23 PM
貓自由啦, 跟你一起造反有理
外星貓E生
老貓系度扮野扣靚女分
chowold2 發表於 2012-7-30 11:50 AM
我犯規, 係低罸, 以后唔敢架啦
你得閒多多嚟坐下呀~~!!
貓自由啦, 跟你一起造反有理
CC517 發表於 2012-7-30 05:24 PM
係wor......我正奇怪.....點解.....你.....會...變咗.....候爵?