返回列表 回復 發帖
有啲觸電感覺喎
主任 發表於 2010-4-11 04:52 AM
琴晚香港有行雷咩??你俾電shot到啊。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞

今日要介绍越南餐
首先要介绍就系~~蔗虾
虾卷
当然唔少得越南招牌菜~~越式火车头
记得食果阵要配呢个牌子辣椒酱 海鲜酱随意咩牌子都得。 。 。 {我本人就钟意食李X记}
当然仲有香口的~~越式三色饭
仲有就系越式米粉~~檬 将D鱼露加埋一起食咁就very good啦。 。哈哈
最不能少的就系~~越式咖啡&三色冰
蛋撻仔你慢慢回味下啦。。。
晴晴中午好
條骨都無佐lu
琴晚香港有行雷咩??你俾電shot到啊。。。。
真爱难求 發表於 2010-4-11 09:30 AM
點止行雷呀, 直頭豐乳交搓, 還 phone 還語添呀
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
蛋撻仔你慢慢回味下啦。。。
真爱难求 發表於 2010-4-11 10:32 AM
Post 咁多相都淨係比撻撻回味咋
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
大家好吖!
欢迎光临《广东吹水专区》
晚上好~~~我的靚靚秘書
boss你試下呢一款吖。。。957530
真爱难求 發表於 2010-4-11 12:07 AM
\

好好味呀~~~靚靚~~~仲要加埋紅酒添,正正
今日要介绍越南餐
首先要介绍就系~~蔗虾  
虾卷 http://www.hk-forum.com/attachments/month_1002/10022414022851ad1306803547.j ...
真爱难求 發表於 2010-4-11 10:27 AM
呢d都好好味喎~~~我知九龍尖沙咀有間食越南嘢好好味架,靚靚嚟香港我請你食吖
點止行雷呀, 直頭豐乳交搓, 還 phone 還語添呀
主任 發表於 2010-4-11 12:00 PM
淫淫你果邊咁好環境...要唔要我幫手搞搞呀?
大家好吖!
bra少 發表於 2010-4-11 02:21 PM
bra少你廣州有咩好食介紹吓啦
我話明年今日請你食
榴槤蛋撻 發表於 2010-4-11 01:30 AM
撻撻隨時都可以飛過去大馬搵靚靚啦
撻撻隨時都可以飛過去大馬搵靚靚啦
小飛機 發表於 2010-4-11 07:41 PM
予埋你哪
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
广州食野就多咯!天上飞地上爬的…乜都有得食…哈哈哈
欢迎光临《广东吹水专区》