返回列表 回復 發帖
仲未聽第六第七集呀.. 不過唔係咁like有人死...
8 N1 N0 V4 S7 O7 p# u8 zos.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-17 01:34 AM
% _  E4 r. u5 W# e 哈哈...我啱啱聽咗一半、睇咗一半啦,睇呢兩集時香港打大風呀。公仔箱論壇7 U4 u1 ^) A7 ~3 j/ Z' W
: m" O& Y! r$ m& u1 O1 p9 j( ]
無架啦,無架啦,大哥繼祖死咗後短時間內冇重要角色瓜啦啩?
! d. O+ i/ C3 a! a9 D. v4 j+ T7 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
& h2 z* G9 B8 a# a9 o6 I, r0 V唉吔,杜蔘啱啱先喺死囚室「吔」咗人哋隻斬頭雞咋喎,咁即係......
$ z& T  y7 Q3 h. Z9 Aos.tvboxnow.com 公仔箱論壇* ~- D) k5 @3 I: e$ N
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
潘志文都好似好耐無做香港劇集tvb now,tvbnow,bttvb+ R9 K3 t+ U+ [7 c8 e: P
kkchau 發表於 2014-9-17 02:49 AM
; ~+ k$ [; K7 G0 ]. z
係呀,好耐冇見「潘翁」啦。" P. x! o( R, \

- ]3 G* `2 p$ p3 b0 |" n( Q《大地恩情之古都驚雷》飾容亨
/ v5 o; @8 @% ?7 o5 X/ D- u' C
很不错的一部电视剧
很喜欢锺嘉欣。她本身很清纯,已经足够。现在影视圈中,很少这类质地纯净的女子。她不需要去扮演冶艳,性感或粗豪的另类角色。这份纯真已非常难得了。
很喜欢锺嘉欣。她本身很清纯,已经足够。现在影视圈中,很少这类质地纯净的女子。她不需要去扮演冶艳,性感或粗豪的另类角色。这份纯真已非常难得了。 ...
8 |( b6 I2 L' Q+ Y9 V# M$ iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。rosabobo 發表於 2014-9-18 05:07 AM
os.tvboxnow.com+ f% L# h* e' O: p* a
os.tvboxnow.com, h' Y. M  Z) ~0 m9 w  r
同意,所以我咪話佢係演杜佳期嘅不二之選囉。
很不错的一部电视剧% b. f. h- I6 O/ Q& l- I
清晨一边 發表於 2014-9-17 08:20 PM
tvb now,tvbnow,bttvb0 w: {& _" a& z5 f
慢熱啦,應該係越來越多人睇架啦。公仔箱論壇+ E+ l* U% j) \/ `7 e$ c+ a0 ?
1-5集平均收視23點,最高28點。
看了几集, 还可以。最好越做越好。给我们看多一点好戏。
嘉欣BB做戲真係唔錯, L/ r, B4 [7 _3 D7 A
演技真係好好
熟女嘉欣
嘉欣BB做戲真係唔錯
! |4 A" ]( h2 O! T; BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。演技真係好好
% Z% N' H2 I( r7 c2 X. ^yimmh2014 發表於 2014-9-19 07:49 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! Z+ O9 u* ^8 i; N
公仔箱論壇' p2 @4 t( R# H
我暫時比嘉欣78分,但隨劇情發展應該仲有得加。
5 z9 b6 B- G8 y) a, bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- D5 ?* `, Q; w; F  R/ y! ]# dos.tvboxnow.com
熟女嘉欣
0 _; P1 Q$ V' ~0 Z  `$ O5 @公仔箱論壇joeb66 發表於 2014-9-19 11:33 AM
公仔箱論壇/ e4 V) x0 ^8 F) y' V3 N8 _3 j9 u/ W
哈哈......咁快就「熟咗」。os.tvboxnow.com% Z  u9 i7 h  e2 x* F  W
不過,正如我前日講,30頭真係女演員嘅最黃金時期嘅開端,希望BB好好掌握佢嘅黃金十年啦。os.tvboxnow.com& K( z* D/ C. \9 A
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?% c7 [& x% t7 {

& `$ B4 ^7 O" b+ r( D公仔箱論壇順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明有幾奸.. 佢地有乜理由心底裡仲會覺得佢個女許君約對佢地咁忠誠呢?? 更何況莊繼宗同表妹相處時應該知道個表妹係幾有機心先至得架嘛... 人性根本無可能會分得咁清楚... 爸爸奸.. 係人都唔會太接受佢啲仔女係忠嘅.. 除非佢啲仔女表現真正為人係正直喇! 但許君約表現得唔係喎! 就好似香港警察入職前都要check埋家庭背景喇!
% _& z9 M3 t" i% ]' jtvb now,tvbnow,bttvb, S% m; }# E2 F: N6 L$ _& F
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?8 U7 @; c- u) ?: k- [; {# ~

7 m6 A" b# ^: Y0 S1 Aos.tvboxnow.com順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明 ...os.tvboxnow.com1 }, h6 N# X) S
大文細佬 發表於 2014-9-20 01:19 AM
2 N* @, F8 L3 q, a1 Y7 N4 j: @7 gtvb now,tvbnow,bttvb唔! 好詳細嘅人格分析啊。
* ]9 V! O, G# Otvb now,tvbnow,bttvb
; C. X* M- f: ]6 ^6 d. V8 t其實,劇裡面類似細佬你舉嘅唔合理人物個性及表現我都覺得有幾個,不過而家整理緊,希望可以夾埋你嘅example,下週可以喺主帖正式討論。os.tvboxnow.com$ x4 }2 v5 A9 E3 x4 c( l
其他網友都可以提供見解架。
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?
2 [+ K& S1 ?) f4 Jtvb now,tvbnow,bttvb* B5 }; u. K/ O; k" Y9 Y& |' J' ~
順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明 ...os.tvboxnow.com" i% b+ D" }) U# e: Y% s3 z' I' U
大文細佬 發表於 2014-9-20 01:19 AM
' w$ Y1 z3 A; H& e9 Y8 v
咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。
2 M- i/ Y: X# q' _  XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。tvb now,tvbnow,bttvb+ D7 y* ]) B6 Y

! K9 M6 L% r5 Q5 Z  O$ z) GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
好好睇! 特別係主題曲和結尾曲, 係我每睇一集必听. youtube再每天必听嘉欣既大愛. 張德蘭都大過我咯仲咁好氣, 把聲同以前冇勿點變, 我覺得幾好!