返回列表 回復 發帖
os.tvboxnow.com" {5 Y! s* J: O, E3 H  ~
係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ s0 d. p9 B* m2 L3 T! A
不過我唔係嫌美儀老啊。os.tvboxnow.com" i8 n- x: D3 l2 f" t/ g! _
leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
: @) o2 i6 a2 p. {) B

; `1 P2 ?2 c) c4 ~, _. N/ O# t- ytvb now,tvbnow,bttvb不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係
( F6 O- `; [/ o+ x  a" G; U; RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-17 11:56 AM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb8 w# ^! K- O/ h& s

- \5 G- }" L, |) K- {5 c4 ?tvb now,tvbnow,bttvb
公仔箱論壇& g& _, o6 Z3 i2 G4 u$ u' E
公仔箱論壇9 \) s. j# h/ r& R
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
+ g3 ~4 K6 r* S" L$ }+ j. D3 ^大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
8 x9 y7 l8 t4 r# `. d. i  B1 P# Y8 ]os.tvboxnow.com唔.....& _+ |- r) V4 q$ ?5 _' O
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 l4 O7 _: E' v2 W" N' ]5 W
公仔箱論壇7 ]0 `7 x5 Q; U! c- C$ G! r, A
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係
7 l- m6 q! Z9 @5 _3 W5 e2939554
( K9 w# a. y1 t& w% U2 i1 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
& x1 y' z  [2 q

/ ]: p  P, g4 a1 w) g" D4 h. sos.tvboxnow.com哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& \. U% G  A' @: _( j5 J
唔.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; ?1 V: C9 y$ D9 @8 @# c
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......& Z4 d( @7 s3 G4 w
29395568 @) m9 M+ [) r
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...: D3 A* T( D/ m6 Z
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
/ c7 e8 }7 [, h# \

. d% a/ c# G  R! k1 U% _+ e  @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  I+ ~' j- U2 E5 E6 {
2 [& H* Q  t# _/ [/ E8 F
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
- w. a- ]" ]7 d0 q0 N, nmnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
& ?# u) q) |: Q

+ t5 K. p' J- g5 G$ l4 y7 {( g8 J我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
/ X6 Q1 V! ?, [6 b* l4 ^, m& o0 X5 o7 |$ E
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"公仔箱論壇: `: I0 X# ?2 K# l
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
公仔箱論壇( E0 T2 d9 L8 c, w2 t, r) d

7 x; }( J0 \$ O0 |3 Z! {$ g8 u, d有大佬撑住咁就冇有怕:
3 N  s( X3 P1 H8 n* f" M: Y釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* e+ @' z4 L4 H
嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降
& `0 T& A+ U; Y& P# N) V8 w" |$ |3 I. o

- F# x' x9 G6 y: E' ^os.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: h/ h0 `# a, h- G
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
os.tvboxnow.com/ @# _$ v& p" k. S- i' x

: U* L( U* n* N6 R% |; z( _os.tvboxnow.com有大佬撑住咁就冇有怕:$ k8 X0 V2 z$ h
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
  m7 X& {) k$ j7 K8 \嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  .... Q" C9 b7 n* X6 h( U
mnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
. g$ v0 k* G' u" l1 n" yos.tvboxnow.com哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
: X9 ~7 O: @- p4 q, a( o4 jos.tvboxnow.com
; }) K# r4 @+ q) \. @( f9 F; @os.tvboxnow.com我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
' k0 s- ^, r1 \2 ^. T5 e* `6 F+ u公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 r# [' i/ q8 ?; A. l
個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎
; Q2 F% ]) \& s7 b2 hos.tvboxnow.com
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  ]2 C6 O( W% ^% {8 t3 u

: P$ ?' S/ b$ j3 k: b/ ]哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
& K9 Y% h9 N( k$ x9 F& YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
: J! z$ N4 h$ ~* W7 t. yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我預設嗰個反而唔係呀..
* o7 V( B% K. F; b$ k! }$ X
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 N, |0 \3 r) J- `( J
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
) d0 J/ t  Q) ]4 _' h  Sos.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
os.tvboxnow.com" B4 ^7 p; t' d6 y- F
啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-18 01:27 PM 編輯 ) N: b: @! b! D8 e# O

' V: K) j' U7 R$ V5 K, Ctvb now,tvbnow,bttvb補充茅山聖物紅肚兜
5 r+ T$ W1 J# p+ Wtvb now,tvbnow,bttvb
9 P3 x0 m  h9 u# ], h% J& D; f5 A公仔箱論壇
9 S$ q' A: g7 i' n/ K. \* y7 N7 K公仔箱論壇  i. d* a/ F# D, {1 S. K# O5 N
; ]  V* I/ Y& _( k. n
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!os.tvboxnow.com* I+ Y# ?! Y0 I% x# h
金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
# _# W$ y: `6 C9 p' {+ c9 o4 S哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
- G+ O( b4 w4 C6 O. V  W記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
5 i& f& k1 G3 v哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。* V1 b, w5 c  N
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....os.tvboxnow.com5 A% _; g3 {- U  Z  S; {, B" n
leekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
tvb now,tvbnow,bttvb; z7 G3 D6 B1 v* `7 b$ y
4 E. i! Y  ]  p- S
嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~
5 @+ M% f: B7 p7 q* X) BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" a0 A8 G7 n5 M7 i& FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。釘姐的背面. W. ?4 A+ I+ b' l6 V